Decoratiuni interioare - Decapant Vopsea Adeziv EMEX CM CLEANER

Adauga la favorite
Publicat pe 20/02/2021
Publicat de ROMTEHNOCHIM
Vizualizate de 37 persoane
#3502
25 Lei

Descrierea anuntului

Pasta Decapanta EMEX CM CLEANER este un produs de utilizare profesionala, de mare eficacitate, ce are in compozitie solventi oxigenati, solventi organici, alcooli si compusi tensioactivi. Este folosit pentru decapare, sau curatare de vopsea veche de pe lemn, metal, sau alte suporturi. Este intrebuintat cu succes si pentru indepartarea de vopsele lavabile, solutii de lipire sau chiar vopsele bicomponente.
Produsul actioneaza rapid, penetreaza in profunzime si permite desprinderea completa a peliculei. Nu are miros puternic.
Pentru intarzierea evaporii si posibilitatea aplicarii pe suprafete verticale, acest decapant pentru vopsea veche este prezentat sub forma de gel.

Caracteristici principale:

- Aplicare usoara;
- Randament bun de curatare;
- Nu ataca materiale plastice;
- Actioneaza foarte rapid;
- Elimina necesitatea sablarii;
- Indeparteaza contaminanti dificili;
- Indeparteaza eficient adezivi sintetici;
- Indeparteaza straturi vechi si groase de vopsea;
- Indeparteaza eficient adezivi sintetici.

Domenii de Utilizare:

Pasta Decapanta EMEX CM CLEANER - decapant de mare eficienta pentru vopsea de lemn sau metal, special destinat inlaturarii de vopsea veche, email, adeziv sau contaminanti generali ca grasimi sau urme de rasini sintetice.
Avand o actiune intensa, chiar si fata de vopselele bicomponente, este utilizat atat pe o mare diversitate de suporturi, cat si la curatarea unor contaminanti mai rari. Este necesara in prealabil efectuarea de teste.
Dintre cele mai intalnite forme de contaminanti, pentru care aceasta pasta decapanta este recomandata, am putea enumera: vopsea, lac, grund sau email alchidic, vopsea acrilica (inclusiv vopsea lavabila), tencuieli sintetice, vopsele alchidice modificate, nitrocelulozice, adezivi, produse pe baza de rasini sintetice, vopsele bicomponente si alte produse similare celor enuntate.
La aplicare, acest decapant pentru vopsea de lemn sau metal va fi folosit ca atare. Nu se recomanda sub nici o forma diluarea acesteia, decat in situatii speciale, si numai la indicatiile producatorului.
Dupa aparitia efectului de gonflare (cca. 10 - 30 minute), stratul de vopsea (adeziv, etc.) se va indeparta cu apa sub presiune, sau cu spaclul.
Se are in vedere ca aplicarea trebuie facuta la o temperatura de peste 5°C, si daca este necesar va fi repetata. In cazul acoperirilor in strat gros, vechi sau multistrat, este necesara repetarea procesului pana la indepartarea totala a peliculei. De regula se fac 2 aplicari succesive de Decapant “Emex CM Cleaner”.
Operatiunile ulterioare, de grunduire, vopsire, etc. se vor face doar dupa uscare in totalitate a suprafetei.

Detalii, Calcul de Consum si Fisa Tehnica: https://emex.ro/decapant-vopsea-lemn-metal

Locație

Tara
Romania
Judet
Ilfov
Oras
Jilava