Decoratiuni interioare - Plase insecte tip rulou, balamale, plisse, fixe, slim

Adauga la favorite
Publicat pe 11/01/2021
Publicat de Andreea
Vizualizate de 229 persoane
#9022
55 Lei

Descrierea anuntului

Plasele anti-insecte oferite de compania noastra reprezinta o alegere perfecta pentru orice loc, fie ca este vorba despre case sau apartamente, spitale, hoteluri, birouri sau restaurante, montajul lor realizandu-se pe orice fel de tamplarie.
Pentru a satisface dorintele clientilor nostri avem numeroase variante de inchidere/deschidere pentru acestea:
• Plase glisante
• Plase cu balamale
• Plasa tip rulou
• Plasa plisse

Pe cat de estetice pe atat de utile, plasele tantari rulou completeaza in mod armonios tamplaria locuintei dvs. Plasele pot fi stranse in timpul iernii si refolosite cand este nevoie. Astfel nu se murdaresc si creste durabilitatea

Plase anti tantari Plisse sunt potrivite pentru toate tipurile de tamplarie. Plasele anti tantati plisse pot fi utilizate pentru usi si ferestre de dimensiuni mari, cu latimi care ajung la 3,2 m si inaltimi de pana la 2,4 m.

Plasele anti insecte fixe sau pe clipsuri sunt fixate pe un cadru metalic si sunt prinse cu ajutorul unor cleme din PVC. Plasele anti tantari prinse cu clipsuri sunt fixe, nu se pot deschide insa se pot scoate foarte usor.

Plasele anti tantari pe balamale sunt cele mai populare plase datorita intretinerii foarte usoare, aceste plase anti insecte se pot scoate si depozita pe perioada iernii ceea ce le face foarte durabile.
La cererea dumneavoastra, va putem oferi masuratori si montaj, precum si detalii despre costul transportului pentru comenzile din tara. In Bucuresti montajul este gratuit. Tel 0760.420.268

Locație

Tara
Romania
Judet
Bucuresti
Oras
Bucuresti