Decoratiuni interioare - Rulouri exterioare alumniu, Usi garaj

Adauga la favorite
Publicat pe 13/09/2020
Publicat de Andreea
Vizualizate de 15 persoane
#9021
340 Lei

Descrierea anuntului

Rulourile exterioare din aluminiu - izoleaza foarte bine incaperile, atat termic cat si fonic. Preturile rulourilor exterioare sunt calculate standard pentru actionarea manuala. Automatizarea (optionala
Lamelele din aluminiu sunt umplute cu spuma poliuretanica si sunt mult mai rezistente.
Lamelele din aluminiu sunt disponibile in mai multe culori, inclusiv imitatie de lemn, la alegere.
Oferim mai multe variante de rulouri exterioare din aluminiu
Rulourile noastre sunt actionate standard manual cu snur sau optional cu manivela, dar oferim si automatizare cu motoare electrice sau cheie ( sistem antiefractie)


• Usi garaj tip rulou
• Usi garaj sectionale

Usile de garaj tip rulou reprezinta alegerea ideala in echiparea garajului dumneavoastra. Confectionata din aluminiu, usa de garaj tip rulou orizontal izoleaza termic si fonic, avand lamelele umplute cu spuma poliuretanica. Acestea pot fi utilizate in diverse contexte, de la obisnuitul rol de usa de garaj, pana la cel de usa pentru spatiu comercial sau pentru o hala industriala.

Usile de garaj sectionale produse de catre noi au fost concepute din dorinta de a oferi in primul rand calitate si siguranta maxima. Ca si usile de garaj tip rulou, usile de garaj sectionale prezinta mai multe avantaje care fac produsul sofisticat si in acelasi timp usor de utilizat. Pe langa faptul ca ofera un aspect elegant casei, usile de garaj sectionale reprezinta o buna izolatie termica si acustica.
La cererea dumneavoastra, va putem oferi masuratori si montaj, precum si detalii despre costul transportului pentru comenzile din tara. In Bucuresti montajul este gratuit. Tel 0760.420.268


Locație

Tara
Romania
Judet
Bucuresti
Oras
Bucuresti