Mobila - Mobilier pe comanda- Decoratiuni interiore

Adauga la favorite
Publicat pe 13/02/2020
Publicat de UnicMob
Vizualizate de 12 persoane
#4762
1 Lei

Descrierea anuntului

IntelligentMobDesign creează si pune în practică, concepte moderne si futuriste de design de mobilier, acordând o deosebită atenție detaliilor, atât în faza de proiectare, cât si de execuție. Cu o viziune perfecționistă, executăm lucrările cu cea mai mare grijă la detalii, realizăm multiple tipuri de mobilier din PAL, MDF vopsit (ultra-mat, mat sau lucios), MDF înfoliat, panouri decorative din MDF, panouri embosate din MDF, lemn Masiv sau placaj multistratificat.

- Mobilier de bucătărie

- Living

- Hol

- Dormitor

- Dressing

- Mobilier de baie

- Mobilier de birou

- Mobilier hotelier

- Mobilier comercial

În realizarea pieselor de mobilier, folosim in mod exclusiv materiale de top, de la furnizori de renume (Egger, Sige, Cinetto, Hettich, Blum).

Proiectare 3D

Realizăm reproducerea cu fidelitate, la rezolutie 4K, a celor mai mici detalii, incluzând: cotele de gabarit in raport cu spațiul în care mobilierul va fi amplasat, particularitațile, culoarea si textura materialului ce urmează a fi folosit.

Consultanță în alegerea finisajelor si a accesorilor de mobilier potrivite nevoilor dumneavoastra. Vă punem la dispozitie un număr mare de idei de amenajare a locuinței.

Se oferă factură si garanție.

Transportul si montajul sunt gratuite.

Pentru informații suplimentare ne puteți cotacta la TEL: 0768101972

Locație

Tara
Romania
Judet
Iasi
Oras
Iasi