Vând momeală rodenticidă

Romania, Buzau, Buzau, 0786769888
Publicat 1 lună zi în urmă
ID #14886
QR CODE
1 fotografie
Verifica cu vanzatorul
Vând momeală rodenticidă
Romania, Buzau, Buzau, 0786769888,
Publicat 1 lună zi în urmă

Descriere

TOXIRAT BRODY FORTE - momeală raticidă, sub formă de pliculete, cu pasta proaspătă.
Momeala este pe suport de pastă proaspătă, impregnată cu BRODIFACOUM 0,0025% care, datorită structurii sale, atrage șoarecii și șobolanii.Este eficientă și usor de utilizat,lucrul începe imediat ce momeala a fost ingerată dar, moartea survine după doar câteva zile, fără suferință,înlăturând suspiciunea, pe care alte rozătoare o pot avea față de momeli.
INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE:
Momeala se depozitează într-o încăpere închisă,care nu este destinată depozitării de alimente, băuturi, furaje pentru animale. A se păstra în ambalajul original, la temperatura camerei,ferit de lumină și umiditate. Persoanele care se pot afla în preajma momelilor amplasate, vor fi în mod obligatoriu atenționate pentru a nu se atinge de materialul toxic.După plasarea acestui produs, se spală riguros mâinile cu apă si sapun.Produsul este toxic în contact cu pielea și prin inghitire,este iritant pentru ochi.Purtati echipament de protecție corespunzător.
Pentru şoareci – public general: 2-4 plicuri de 10 g la distanţă de 2-5 m în staţiile de momeală rezistente la manipulare (la distanţă de 2 m în zone cu infestări mari) în zonele în care şoarecii sunt activi.
Pentru şobolani – public general: 10-15 plicuri de 10 g la 5-10 m distanţă (la distanţă de 5 m în zone cu infestări mari) în zonele în care şobolanii sunt activi.
ELIMINAREA DESEURILOR
Momeala neconsumată și cadavrele de rozătoare, se strâng și se ingroapă, fiind toxice pentru animale, ambalajele se ard,a nu se arunca în canalizare.
Antidotul specific pentru acest produs este Vitamina K1.
Share on WhatsAppShare on FacebookShare on Viber

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Persoană privată
  Înregistrat la 14. Aug 2020
  Trebuie să vă conectați sau să înregistrați un cont nou pentru a contacta agentul de publicitate.

  Comentarii

  Întrebare? Ai nevoie de mai multe informații? Doriți să puneți întrebarea? Adăugați un comentariu nou ... Trebuie să vă conectați mai întâi.
  Puneți întrebări legate de această listă.
  Comentariile sunt moderate
  Verifica cu vanzatorul

  Informațiile vânzătorului

  Locația(judet,localitate) listării

  Romania, Buzau, Buzau, 0786769888
  Șoseaua Spătarului, Nr 57 A