Tutun - Tutun Firicel 0.1mm import 0730771990

Adauga la favorite
Publicat pe 22/07/2021
Publicat de Iancu Costel
Vizualizate de 100 persoane
#21302
99 Lei

Descrierea anuntului

Tutun pentru injectat/rulat la 2 galetusa comandate primiti la alegere 1 punguta de 200 de gr sau 1000 de filtre la 4 pungute primiti 1 gratis import Belgia si Anglia

Gramaj 200gr.-1 kgGust: aroma specifica, tigari din comert

Soi tutun: virginia 100%

Culoare: galben-auriu

Ambalaj: punga de aluminiu sigilata cu sistem zip lock
Galetusa Sigilata cu Capac
Utilizare: injectat, rulat, pipat

Transport: Prin Fan Courier oriunde in tara cu pret minim

ATENTIE !! Tutun Premium firicel de 0.1mm

NOTA !!!!

Tutunul se pastreaza umed deoarece daca e uscat, in scurt timp, se zdrobeste pana se face ca o pudra,praf.


Cum se fac tigarile acasa? Se ia tutunul asa umed si aromat daca e cazul, cum e in ambalaj si se fac tigarile cu aparatul de injectat. Dupa ce sa facut cateva zeci sau sute de tigari se lasa sa se usuce cel putin 24 de ore pana se pot fuma( nu uscati fortat tigarile). In acest timp el se lipeste si in aceste fel nu se scutura( daca luati o tigara din magazin o sa observati acelasi lucru, daca scoateti tutunul din ea si il injectati inapoi o sa observati ca nu se mai lipeste si isi pierde din volum, adica pare mai putin). Dupa uscarea tigarilor se pierde si mirosul de la aroma, dar ramane gustul.

Nu comparati tigarile din magazin cu cele facute acasa si va spun si de ce. Daca comparati filtrele de la tigarile din magazin cu cele ce le aveti dvs acasa observati dimensiunile, grosimea filtrului. Filtrul face diferenta. Nu o sa gasiti asa filtre de cumparat. Faceti un experiment, scoateti tutunul dintr-o tigara din magazin si injectati-l intr-un tub de-al dvs si vedeti diferenta, nu o sa va vina sa credeti cat de diferit e.

Pt orice problema ma puteti suna 0730771990

Locație

Tara
Romania
Judet
Bucuresti
Oras
Bucuresti