Diverse - Coşuri cadou

Adauga la favorite
Publicat pe 30/06/2020
Publicat de Loredana
Vizualizate de 1 persoane
#8181
Verifica cu vanzatorul

Descrierea anuntului

Se apropie 8 martie şi tu nu ştii încă ce să-i cumperi? Suntem aici pentru tine! Spune-ne ce anume doreşti să conţină coşul tău (ţinem la părerea clienţilor noştri şi de aceea vă oferim posibilitatea de a vă personaliza propriul coş de cadouri după gusturile şi preferinţele dumneavoastră), iar de restul de vom ocupa noi!
Dacă totuşi, alegi să mergi pe mâna noastră îţi garantăm că îţi vom face cel mai frumos coş, cel mai deosebit cadou conceput special pentru aleasa inimii tale/iubita/prietena/soţia/mama/soacra sau bunica ta!
Eşti invitat/ă la ziua cuiva şi nu ai timp să cauţi un cadou potrivit sau pur şi simplu, nu ştii ce cadou să alegi? Noi venim în ajutorul tău! Facem treaba în locul tău, astfel încât toţi trei vom fi fericiţi! Cum care toţi trei? Eu, tu şi sărbătoritul/a! 
Şi pentru că suntem fan solidaritate şi ţinem cu femeile, vă anunţăm dragile noastre că şi voi la rândul vostru vă puteţi surprinde prietenul/iubitul/soţul/tatăl/socrul sau bunicul, alegând un cadou special conceput pentru el. Şi de această dată aveţi posibilitatea de a vă personaliza propriul coş sau ne puteţi lăsa pe noi să decidem, dumneavoastră având posibilitatea de a alege unul din coşurile deja creeate.
Nu am uitat nici de cei mici, pentru aceştia având coşuleţe creeate din dulciurile preferate, de bună calitate ... aşa că ... dacă te afli în impas şi nu ştii ce cadou să-i iei puiului tău de ziua lui, apelează la noi cu încredere! Îţi vom oferi ceva deosebit, pe placul tău şi al copilului tău!
Suntem mici, ne află la început de drum, în creştere, dar garantăm servicii de calitate astfel încât evenimentul sau momentul tău să fie unul unic! Punem pasiune, implicare şi un strop de iubire în tot ceea ce facem! Vă veţi convinge singuri!

Echipa Lore's Corner vă mulţumeşte şi vă aşteaptă să scriem împreună poveşti!

Locație

Tara
Romania
Judet
Dolj
Oras
Craiova
Adresa
Calea Severinului