Diverse - Nebulizator dezinfectie 3D - Decontamineaza aer si suprafete.

Adauga la favorite
Publicat pe 13/09/2020
Publicat de evalhome@yahoo.com
Vizualizate de 11 persoane
#13785
17350 Lei

Descrierea anuntului

Noul CUBE S este un atomizor portabil ideal, conceput pentru dezinfectarea spațiilor de lucru, a spațiilor de locuit, a practicilor medicale, a camerelor de hotel, a scoli, a institutiilor publice, a piețelor, a magazinelor, autobuzelor, mașinilor, avioanelor, etc., sau a oricărui alt spațiu de până la 300 de metri cubi, folosind peroxid de hidrogen.
Cu CUBE S automatizați munca obositoare a dezinfectării manuale a suprafețelor, fără posibilitatea vreunei erori umane. Această formă de dezinfecție aeriană elimină complet riscul de contaminare încrucișată și asigură o eficacitate microbiologică optimă.

CUBE S dezinfectează peste tot, aerul și suprafețele, inclusiv toate tipurile de dispozitive electronice, echipamente medicale sensibile sau orice formă de mobilier.

Sigur

Operația se desfășoară în prezență umană în siguranță. Nu lasă urme, nici pete umede și nu prezintă niciun risc pentru suprafețe sau echipamente electronice. Atomizorul CUBE S garantează un proces perfect de decontaminare.

Ușor de folosit

Noul CUBE S este extrem de ușor și extrem de intuitiv de utilizat. CUBE S are un singur buton și nu necesită instruire suplimentară.

Cost-eficiente

CUBE S este ușor și portabil. Poate fi instalat oriunde și poate dezinfecta orice tip de cameră de până la 300 m³. Procedura de decontaminare necesită doar 3 ml / m³ de produs biocid.

Recuperarea camerei rapide

CUBE S dezinfectează toate suprafețele și aerul într-o cameră medie de 100 m³ în mai puțin de 10 minute. Camera poate fi folosită după numai 15 minute după tratament.

Non-toxic

Folosind peroxid de hidrogen, CUBE S garantează siguranță maximă pentru utilizator, mediu și toate materialele tratate. După utilizare, lasă un miros neutru și plăcut în camera tratată.

Cunoscand si intelegand pandemia provocata de COVID-19 , nevoia unui mediu curat nu a fost niciodata mai importanta. In aceasta lupta cu noul inamic invizibil una dintre cele mai eficiente solutii de decontaminare este Peroxidul de hidrogen.

CUM FUNCTIONEAZÃ?

Cu o simplă rotire a regulatorului rotativ, peroxidul de hidrogen este extras automat de la destinatar într-o turbină de înaltă precizie.
Sistemul de pulverizare revoluționar al CUBE S rupe produsul biocid în microparticule.
Aceste microparticule plutesc în aer mai mult timp, oferind dezinfecție în volum complet: aer și toate tipurile de suprafețe.
Folosind peroxid de hidrogen, noul CUBE S dezinfectează cu succes toți germenii biologici și agenții patogeni, indiferent de natura lor

Nebulizatorul NEW CUBE S oferă o aplicație ecologică, cu descompunerea sa fără reziduri, dezinfectând cu succes locurile de muncă eliminând o varietate de bacterii, ciuperci și virusuri nedorite de pe toate suprafețele în doar câteva minute .

Indeplineste urmatoarele standarde EU EN

ACTIVITATEA BACTERICIDA este conforma cu EN 1040, EN 14561, EN 13727, EN 1276 (< 30 secunde)
- pseudomonas aeruginosa (< 30 secunde)
-escherichia coli
- enterococeus hirae
- Staphylococcus aureus
- proteus vulgaris
- epidermidis stafilococ
- MIRSA
- celule de colostridium difficile
- listeria
- streptococcus pyogenes
- salmoneila typhimurium
- shigella sonnei
- klebsiella pneumonia
- Proteus mirabilis

ACTIVITATEA VIRUCIDA
- VHB
- HCV
- HIV
- BVDV
- gripa umana
- SARS
- vaccine
- H5N1
- H1N1

FUNGICID YEASTICID activitate conform EN 1275, EN 1650, EN 13624, EN 14562 (<5minute)
- candida albicans
- aspergillus niger

ACTIVITATEA TUBERCULOZEI respecta EN 14348
- mycobacterium avium
- mycobacterium terrae

ACTIVITATEA SPORILOR este conforma cu EN 13704
- activitatea sporilor Clostridium difficile respecta EN 13704
- Clostridium difficile activitatea sporilor este conforma cu EN 14476
- norovirus
- adenovirus
- rinovirus
- rotavirus

AVIZAT MAPN

Locație

Tara
Romania
Judet
Bucuresti
Oras
Bucuresti
Adresa
Bucuresti