Diverse - Pachetul cu sanatate Energyne Bio 2A

Adauga la favorite
Publicat pe 14/09/2020
Publicat de EURO GIFTS
Vizualizate de 4 persoane
#9152
152 Lei

Descrierea anuntului

Pachetul Energyne 2A contine 2 sticle de suc catina 500ml, catina boabe 145g si miere poliflora 230g.

Sucul de catina presat la rece este foarte bogat in Vitamina C, beta-caroten si fibre: Vitamina C ajuta la formarea colagenului si contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, a sistemului nervos, la mentinerea sanatatii psihice si protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ. Fibrele contribuie la functionarea normala a tractului digestiv.

Catina boabe: Continutul de vitamine: D2 si K al fructelor de catina ecologica, reprezinta un aspect deosebit de interesant pentru un produs vegetal, care contribuie astfel la absorbtia si utilizarea normala a claciului si a fosforului in organism, la mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange, precum si la mentinerea sanatatii dintilor si a intregului sistem osos.
Vitamina C continuta in catina deshidratata ajuta la functionarea normala a sistemului nervos si la mentinerea sanatatii psihice. Are efect benefic in caz de anemie.
Avand in vedere continutul de 12 ori mai mare de Zinc, decat valoarea nutritionala de referinta, catina deshidratata contribuie la mentinerea fertilitatii, a reproducerii normale. Ofera suport in cazul dietelor si are efect anti-imbatranire.
Acizii grasi nesaturati Omega 7, continuti in catina deshidratata, ajuta la reducerea valorilor colesterolului si a trigliceridelor, contribuind astfel la prevenirea bolilor de inima, De asemenea, acizii grasi nesaturati Omega 7 pot regla chimia creierului, contribuind astfel la combaterea depresiei. Acizii grasi nesaturati Omega 9 si in special acidul oleic, ajuta la energizarea organismului, fiin deosebit de eficenti in combaterea oboselii si la imbunatatirea starii de spirit.

Mierea poliflora: este cea mai complexă având în compoziția ei princiipile active ale plantelor și conține vitamine din complexul B, Vitamina C și K, acizi organici și hormoni, bor, fier, calciu, potasiu, fosfor, glucoza și fructoză.
Efecte terapeutice: Mierea polifloră stimulează digestia, sistemul imunitar, pofta de mâncare și regenerează ficatul.
Observații: Mierea polifloră se cristalizează. Acest proces fiind unul natural care nu afectează cu nimic calitățile terapeutice ale mierii.
Mierea este pură, nefiltrată și nepasteurizată.

Toate produsele sunt certificate/atestate ecologic.
Transportul este gratuit in Bucuresti.

Locație

Tara
Romania
Judet
Bucuresti
Oras
Bucuresti