Diverse - Pachetul cu sanatate Energyne Bio 5A

Adauga la favorite
Publicat pe 13/11/2020
Publicat de EURO GIFTS
Vizualizate de 10 persoane
#9162
247 Lei

Descrierea anuntului

Pachetul Energyne 5A contine suc de catina 500ml, capsule cu catina 90 pastile, ulei de catina 15 ml, miere poliflora 230g.

Sucul de catina presat la rece este foarte bogat in Vitamina C, beta-caroten si fibre: Vitamina C ajuta la formarea colagenului si contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, a sistemului nervos, la mentinerea sanatatii psihice si protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ. Fibrele contribuie la functionarea normala a tractului digestiv.

Capsulele cu catina: Fructele de catina mentin sanatatea digestiva a tractului intestinal prin imbunatatirea activitatii acestuia si stimularea metabolismului. Pastreaza sanatatea cardiovasculara, fiind considerate un remediu care consolideaza sistemul cardiac si ajuta la mentinerea pielii sanatoase din interior.

Uleiul de catina: Previne afectarea ficatului, ajută la tratarea arsurilor, la vindecarea ulcerului și a sănătății gastro-intestinale, combate bolile cardiovasculare, are proprietăți radicale de curățare.

Miere poliflora este cea mai complexă având în compoziția ei princiipile active ale plantelor și conține vitamine din complexul B, Vitamina C și K, acizi organici și hormoni, bor, fier, calciu, potasiu, fosfor, glucoza și fructoză.
Efecte terapeutice: Mierea polifloră stimulează digestia, sistemul imunitar, pofta de mâncare și regenerează ficatul.
Observații: Mierea polifloră se cristalizează. Acest proces fiind unul natural care nu afectează cu nimic calitățile terapeutice ale mierii.
Mierea este pură, nefiltrată și nepasteurizată.

Toate produsele sunt certificate/atestate ecologic.
Transportul este gratuit in Bucuresti.

Locație

Tara
Romania
Judet
Bucuresti
Oras
Bucuresti