Diverse - Pachetul cu sanatate Energyne Bio 5B

Adauga la favorite
Publicat pe 13/11/2020
Publicat de EURO GIFTS
Vizualizate de 16 persoane
#9163
250 Lei

Descrierea anuntului

Pachetul Energyne 5B contine suc de catina 500ml, capsule cu catina 90 pastile, ulei de catina 15 ml, miere de tei 230g.

Sucul de catina presat la rece este foarte bogat in Vitamina C, beta-caroten si fibre: Vitamina C ajuta la formarea colagenului si contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, a sistemului nervos, la mentinerea sanatatii psihice si protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ. Fibrele contribuie la functionarea normala a tractului digestiv.

Capsulele cu catina: Fructele de catina mentin sanatatea digestiva a tractului intestinal prin imbunatatirea activitatii acestuia si stimularea metabolismului. Pastreaza sanatatea cardiovasculara, fiind considerate un remediu care consolideaza sistemul cardiac si ajuta la mentinerea pielii sanatoase din interior.

Uleiul de catina: Previne afectarea ficatului, ajută la tratarea arsurilor, la vindecarea ulcerului și a sănătății gastro-intestinale, combate bolile cardiovasculare, are proprietăți radicale de curățare.

Mierea de tei: Floarea de tei produce o miere de culoarea aurului, nutritivă cu un gust dulce puternic, cu note de bază de vară proaspătă. Mierea conține toate ingredientele vitale, o aromă minunată și o sursă de energie cu un conținut ridicat de enzime, minerale, vitamine și aminoacizi.

Toate produslele sunt certificate/atestate ecologic.
Transportul este gratuit in Bucuresti.

Locație

Tara
Romania
Judet
Bucuresti
Oras
Bucuresti