Diverse - Pachetul cu sanatate Energyne Bio 5C

Adauga la favorite
Publicat pe 16/07/2020
Publicat de EURO GIFTS
Vizualizate de 7 persoane
#9164
256 Lei

Descrierea anuntului

Pachetul Energyne 5C contine suc de catina 500ml, capsule cu catina 90 pastile, ulei de catina 15 ml, miere de salcam 230g.

Sucul de catina presat la rece este foarte bogat in Vitamina C, beta-caroten si fibre: Vitamina C ajuta la formarea colagenului si contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, a sistemului nervos, la mentinerea sanatatii psihice si protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ. Fibrele contribuie la functionarea normala a tractului digestiv.

Capsulele cu catina: Fructele de catina mentin sanatatea digestiva a tractului intestinal prin imbunatatirea activitatii acestuia si stimularea metabolismului. Pastreaza sanatatea cardiovasculara, fiind considerate un remediu care consolideaza sistemul cardiac si ajuta la mentinerea pielii sanatoase din interior.

Uleiul de catina: Previne afectarea ficatului, ajută la tratarea arsurilor, la vindecarea ulcerului și a sănătății gastro-intestinale, combate bolile cardiovasculare, are proprietăți radicale de curățare.

Mierea de salcam este una dintre cele mai populare și apreciate soiuri de miere. Cu o ușoară notă florală și consistență lichidă, ea este alegerea perfectă pentru îndulcirea băuturilor și prepararea de rețete culinare.
Mierea de salcâm are un conținut scăzut de zaharoză și un nivel ridicat de fructoză, fiind recomandată persoanelor cu diabet.

Toate produsele sunt certificate/atestate ecologic.
Transportul este gratuit in Bucuresti.

Locație

Tara
Romania
Judet
Bucuresti
Oras
Bucuresti