Diverse - PROIECT CANVASS-Buletin informativ nr.3

Adauga la favorite
Publicat pe 04/04/2021
Publicat de Madalina Monica Tuinete
Vizualizate de 8 persoane
#16938
Verifica cu vanzatorul

Descrierea anuntului

Informatii generale
Proiectul CANVASS + (Content Audio Video Management SyStem Plus - 2017-1-IT02-KA201-036749), un parteneriat strategic pentru sectorul „Educație școlară” aprobat de Agenția italiană Indire, a dezvoltat un editor video pentru profesori care poate contribui la continuitatea și personalizarea învățării elevilor, în special pentru grupurile cele mai vulnerabile. Parteneriatul de proiect, coordonat de ERIFO - Organismul de cercetare și formare, este alcătuit din școli secundare, centre de formare, fundații de cercetare și organizații active în inovația tehnologică, din Italia, Spania, România și Grecia.

Pentru mai multe informații și / sau asistență în utilizarea produselor, vizitați site-ul web http://www.canvass.eu sau contactați erifoproject@gmail.com.

ATELIER CANVASS

CAnVASS + este un proiect care își propune să ofere idei și stimuli în sprijinul inovației educaționale, cu scopul de a reduce unele dintre principalele probleme ale școlilor europene: lipsa de cunoaștere a potențialului oferit de tehnologie inovației în predarea tradițională; absența unui dialog eficient între elevi și profesori; părăsirea timpurie a școlii. Pentru a încuraja schimbul de competențe și cunoștințe între organizațiile partenere, CAnVASS + a oferit o serie de patru ateliere de lucru, tinute în cadrul reuniunilor internaționale ale proiectului.

ATELIER 1 HERAKLION (a 4-a școală profesională - 27/09/2018) - PERSONALIZAREA ÎNVĂȚĂRII:

În cadrul celei de-a doua întâlniri a proiectului, primul atelier al proiectului CAnVASS a avut loc în prezența profesorilor de la școala gazdă. IIS Sarandì a prezentat proiectele desfășurate în cadrul institutului pentru a promova incluziunea orelor prin tehnologii digitale pentru a susține personalizarea învățării.

AL 2- LEA ATELIER
(CECE - 12/04/2019) COMPETENȚA DE ÎNVĂȚARE PE BAZĂ DE PROVOCĂRI COMPETENZE DIGITALI LEGATE AL MONDO DEL LAVORO:

la Madrid, în cadrul celei de-a treia întâlniri CAnVASS +, sub coordonarea partenerilor Liceului Tehnologic din Ploiești, au discutat despre importanța învățării bazate pe provocări și aplicarea acestor metodologii pentru a sprijini dezvoltarea abilităților de lucru, prezentând unele dintre cele mai interesante bune practici colectate în cadrul proiectului și practicile aplicate în școlile de parteneriat.
ATELIERUL 3
ROMA (IIS Sarandì - 16/05/2019) INNOVARE LA DIDATTICA SCOLASTICA TRAMITE TECNOLOGIE DIGITALI

Pe 16 mai 2019, la sediul IIS Sarandì, ERIFO, Mondo Digitale și lISSarandì a avut loc atelierul.. La atelier au participat profesori de la școală și alte institute interesate să adune informații despre proiectul CAnVASS +. Întâlnirea a vizat participarea profesorilor din afara parteneriatului, precum prof. Marchesano de la IIS Caffè din Roma, prof. Di Seri de la IC Rosmini și prof. Cecchetti de la IIS Lombardo Radice. Profesorul Antonietta D’Oria de la IC Marconi din Castelfranco.

Locație

Tara
Romania
Judet
Prahova
Oras
Ploiesti