Alte electronice - KIT Camere Supraveghere ColorVu 5.0 MP - cu instalare inclusa!

Adauga la favorite
Publicat pe 12/05/2022
Publicat de Daniel Podina
Vizualizate de 31 persoane
#28290
3199 Lei

Descrierea anuntului

KIT Camere Supraveghere ColorVu 5.0 MP 3199 RON!
Pret cu instalare, configurare vizualizare online de pe smartphone! Garantie 2 ani!

1 DVR 4 Canale HIKVISION 4k 2 Camere HIKVISION ColorVu 5.0 MP 2 Camere HIKVISION Bullet 5.0 MP HDD 1TB SMART IR 40M 50 M Cablu IP67 Vizualizare online live Email alert Detectie miscare

Camere supraveghere exterior ColorVu camere cu senzor de imagine mare si sensibil la lumina ambientala, care au atasat un proiector LED cu lumina alba. Scopul acestui proiector este sa ofere camerei acea cantitate de lumina naturala de care are nevoie pentru a obine imagini color. Rezultatul? Indiferent cat de intuneric este in locatia unde doriti sa le montati imaginile redate de camera vor fi color si de calitate.

Senzorii ColorVu au o eficienta extraordinara de conversie fotovoltaica. Folosindu-se de o tehnologie avansata, o noua structura de colectare a luminii care imbunatateste in mod considerabil utilizarea luminii. Testele demonstreaza ca, camerele ColorVu furnizeaza in mod continuu imagini colorate si clare chiar si in cele mai scazute niveluri de lumina. In acelasi timp algoritmul de auto-adaptare garanteaza o calitate ridicata a imaginilor.

Pentru proiectul tau de securitate personalizat: Informatii - programari - oferte sau ! www.optix.ro Furnizor sisteme #securitate profesionale autorizat IGPR/ANRE -> OptiX SECURITY SYSTEM, str. George Cosbuc 37, Baia Mare, MM, RO!

#CamereSupraveghere #ColorVu #InstalatorHikvision Pu

Locație

Tara
Romania
Judet
Maramures
Oras
Baia Mare