Aparate Foto, Camere Video - Tamron 24-70mm f/2.8 Di VC

Adauga la favorite
Publicat pe 29/08/2020
Publicat de Sorin Mitrea
Vizualizate de 39 persoane

Descrierea anuntului

Unic propietar, foarte ingrijit, folosit cu filtru UV. Fara front sau back focus!!! Montura Canon EF. Fara probleme la cauciucurile de zoom si diafragma... Vine in cutie, cu toate accesoriile.
Costul expedierii este suportat de catre client, desi as prefera sa il dau personal, pentru a putea fi verificat in prezenta mea.

Tamron 24-70mm f/2.8 Di VC este primul obiectiv de acest gen care are integrat un sistem de stabilizare de imagine si este compatibil atat cu camerele foto DSLR cu senzor in format APS-C dar si cu cele Full Frame. Obiectivele cu luminozitate constanta f/2.8 si plaja focala intre 24 si 70mm sunt deja un standard printre fotografii profesionisti, cu intrebuintari multiple, de la fotografii de eveniment sau fotoreportaje si pana la sedinte foto in studio.

Tamron 24-70mm f/2.8 se doreste a fi o alternativa la obiectivele din gama profesionala a producatorilor de aparate foto, dar pentru fotografii cu un buget restrans. Totusi, Tamron 24-70mm f/2.8 va avea si un anvantaj in fata modelelor consacrate: stabilizarea de imagine integrata, unica pe un astfel de model.

Locație

Tara
Romania
Judet
Neamt
Oras
Piatra-Neamt
Adresa
Str. Mihai Stamatin