Electrocasnice - Sistem de tratare si purificare a apei - espring™️

Adauga la favorite
Publicat pe 29/12/2021
Publicat de Ernest
Vizualizate de 196 persoane
#4128
3900 Lei

Descrierea anuntului

Cea mai bine vândută marcă din lume de sisteme casnice de tratare a apei. Filtrul tip bloc de carbon patentat reduce eficient impuritățile de până la 0,2 microni, adică de 300 până la 500 de ori mai mici decât un fir de păr uman. Printre particule se numără azbestul, sedimentele, murdăria și precipitatul de calcar.Prezintă tehnologia de alimentare fără fir eCoupled™️ care transmite electricitate prin aer, apă și componentele din plastic, fără conexiuni electrice prin cabluri pentru aprinderea lămpii UV a unității. Alimentarea inteligentă fără fir face ca funcționarea unității să fie foarte eficientă și fiabilă. Echipa de ingineri a realizat această tehnologie revoluționară în anul 2000, iar eSpring este singura marcă de sisteme de tratare a apei care o deține. Reduce eficient peste 160 de contaminanți, dintre care mai mult de 140 au potențial patogen:
plumb și mercur particule de până la 0,2 microni, care includ azbest, sedimente, noroi și depuneri 32 de pesticide și compuși ai acestora 13 compuși ai produselor dezinfectante radon și compuși de dezintegrare ai radonului aflați în apa potabilă 9 contaminanți farmaceutici 42 substanțe despre care se cunoaște și/sau se bănuiește că perturbă sistemul endocrin Distruge eficient (limitează sau previne apariția a) mai mult de 99,99% dintre bacteriile și virusurile din apa potabilă care provoacă boli cu transmitere prin apă* (inclusiv bacteriile coliforme, bacteriile patogene, HPC, poliovirusurile, rotavirusul și hepatita A). Când este folosit ca sistem suplimentar de tratare bactericidă a apei potabile din rețelele publice.
Reduce eficient clorul și cloramina. Astfel, îmbunătățește simțitor gustul, mirosul și limpezimea apei.
Nu îndepărtează mineralele benefice, precum calciul, magneziul și fluorul
Tratează apa de băut sau pentru gătit pentru o familie formată din 6 persoane, echivalentul al 5.000 de litri sau timp de 1 an, care survine mai întâi

Locație

Tara
Romania
Judet
Timis
Oras
Timisoara