Electrocasnice - Vitrină frigorifică cu fațadă din termopan

Adauga la favorite
Publicat pe 12/09/2021
Publicat de FRIGO LAND SERVICE
Vizualizate de 106 persoane
#11701
987 Euro €

Descrierea anuntului

Vitrină frigorifică pentru refrigerarea băuturilor răcoritoare, a berii sau a produselor lactate. Are agregatul la exteriorul clădirii, eliminând căldura și zgomotul din spațiul unde funcționează.
Instalațiile frigorifice utilizate sunt profesionale, având randament și fiabilitate ridicate.
Prețul nu include TVA, este calculat pe metru liniar, la lungimi între 2,5 și 3,5m. Vitrinele se pot confecționa și la dimensiuni mai mari, dar prețul pe metru va fi mai mare.
Este dotată cu iluminat cu bandă LED, opțional cu separatoare pentru diferite categorii de produse, suporturi pentru etichete de preț.
Sunt foarte economice, consumând doar 40% față de cele cu compresorul încorporat, de la furnizorii de băuturi sau lactate.
Au o capacitate de înmagazinare foarte mare, cca. 800 litri pe un metru liniar.
Pot fi utilizate în magazinele alimentare sau in restaurante, baruri, puburi (poziționate în spatele barului, la îndemâna barmanului).
Producem și vitrine pentru alimente congelate ambalate. Se caracterizează printr-o izolație termică ridicată (panou sandwich mai gros, geamuri triplex), rezistențe de degivrare la uși. Instalația frigorifică pentru congelare este de putere mai mare, toate diferențele conducând la un preț cu cca. 40% mai mare față de raftul de refrigerare cu aceleași dimensiuni.

Locație

Tara
Romania
Judet
Constanta
Oras
Constanta