Birouri - Spatii comerciale - Hale metalice/confecții metalice

Adauga la favorite
Publicat pe 25/11/2021
Publicat de Alexandru
Vizualizate de 51 persoane
#29128
2 Euro €

Descrierea anuntului

Fabrica de structuri metalice vaicon steel este amplasată pe platforma industrială din Cluj , ajungând prin extindere permanentă să măsoare în prezent peste 7.000 mp.
Investiţiile permanente în dotarea acesteia cu echipamente tehnologice de productivitate mare au avut şi rezultatele scontate: dacă în anul 2001, la inaugurarea facilităţii de producţie aceasta avea o capacitate de 125 tone pe lună, în prezent am ajuns la o capacitate anuală de producţie de cca. 5.000 tone de structură metalică sudată şi cca. 2.000 tone de profile galvanízate.
Utilizăm soft-uri de ultimă generaţie supraveghind foarte atent procesul de producţie.
Tehnologii: sablare automată cu recirculare, găurire şi debitare profile şi table pe maşini cu control numeric, sudare semiautomată sub atmosferă de gaz protector, vopsire airless, îndoire la rece şi profilare continuă, strunjire, frezare pe maşini cu control CNC.
Sudurile pe care le executăm sunt controlate permanent în laboratorul nostru prin metode nedistructive, ultrasonic sau cu lichide penetrante şi pulberi magnetice. Pentru execuţia acestora suntem certificaţi conform celor mai riguroase standarde de specialitate: ISO3834-2 (European Certificate for Welding, Joining and Cutting) şi EN 1090 clasa de execuţie EXC4.
De asemenea, avem implementat un Sistem de Management Integrat QEHS conf. Standardelor Europene SR EN ISO 14001, SR EN 45001 şi SR EN ISO 9001.
Investim permanent în echipa noastră de management şi în pregătirea angajaţilor. Din acest punct de vedere, dispunem de o resursă umană foarte bine pregatită având toate atuurile necesare executării de proiecte oriunde în ţară sau în străinătate, asumându-ne cu responsabilitate angajamentele şi respectând termenele de execuţie contractate.

Soluţiile integrate pentru construcţii şi structuri metalice înseamnă organizare, expertiză, maturitate şi credibilitate.

De aceea, viacon steel se defineşte prin conlucrarea a 5 divizii complementare, 5 formule de “punere în faptă” a ideii de INTEG

Pentru.ma.multe detalii va rugam sa ne contactați la numărul de telefon 0742955862

Cu stima
Ilie Alexandru

Locație

Tara
Romania
Judet
Cluj
Oras
Cluj napoca