Birouri - Spatii comerciale - Oportumitate Investitie

Adauga la favorite
Publicat pe 14/05/2022
Publicat de Sofimob Team
Vizualizate de 210 persoane
#21076
475000 £

Descrierea anuntului

SOFIMOB TEAM propune spre vânzare cu COMISION 0% la cumpărător in municipiul Salonta, doua construcții + hală amplasate pe un teren împrejmuit în suprafață totală de 4.500 mp.
Hala are o suprafață construită de 300 mp putând fi utilizată atât pentru depozitare cât și pentru desfășurarea unor activități economice, enumerăm cu titlu exemplificativ dar nu limitativ: service auto, spălătorie auto, garaje, etc.
O construcție la sol din cărămidă, în suprafață construită de 600 mp ce poate fi utilizată pentru activități de birouri, producție, depozitare dar și în scop rezidențial.
O altă construcție de tip P+1 din cărămidă cu o suprafață construită de 500 mp din care: parter 250 mp construiți prevăzut cu spații birouri, spații depozitare, grupuri sanitare și etajul cu o suprafață construită de 250 mp este prevăzut cu încăperi ce pot fi utilizate atât în scop rezidențial cât și comercial. Încăperile sunt mobilate și utilate.
Alte utilități: curent trifazat, încălzire centrala pe lemne și peleți, aer condiționat, geamuri termopan, aspirator încorporat în întreaga clădire la sol.
Toate acestea reprezintă o bună oportunitate de investiție raportat la amplasare și la faptul că este la o distanță foarte scurtă de DN79/E671. Deține condiții foarte bune de acces auto de mare tonaj.
Pe lângă cele descrise mai sus terenul și construcțiile aferente pot fi utilizate și pentru: centre colectare, centre producție, sedii firme curierat, înființare centru comercial, sală de sport, grădinițe private, etc.
Preț de vânzare 475.000 Euro Negociabi

Locație

Tara
Romania
Judet
Bihor
Oras
Salonta