Case - Apartamente de inchiriat - Ap. 2 Camere Aparatorii Patriei - bloc nou, prima inchiriere, direct proprietar

Adauga la favorite
Publicat pe 12/10/2020
Publicat de Georgiana
Vizualizate de 1 persoane
#17204
450 Euro €

Descrierea anuntului

Inchiriem apartament NOU cu 2 camere in blocurile noi de pe Aleea Tomesti 10A cu tot cu loc de parcare la subteran, disponibil imediat, fara agentie, fara intermediar, direct proprietar. Pretul poate fi usor negociat, la fata locului.
Imobilul are 51.33 m2 si 7.91 m2 balcon care se intinde pe bucatarie si sufragerie in L, cu vedere spre centrul Bucurestiului (vezi poze). Fara zgomot, fara praf (exagerat) si cu multa liniste. Dispune de centrala termica proprie cu termostat programabil Honeywell.
S-au facut imbunatatiri semnificative fata de standardele blocului. Printre ele:
- Corpuri de iluminat extra pentru bucatarie si hol;
- Un numar de 8 prize extra prin tot apartamentul;
- Fiecare consumator major are siguranta separata;
- CAT 5E conectivitate (cablu internet) in dormitor si s...Citeşte mai mult
- 2 prize IP54 pe balcon;
Electrocasnicele sunt noi si/sau stare foarte buna:
- Combina frigorifica Ariston cu o capacitate foarte mare;
- Masina de spalat Hotpoint;
- Masina de spalat vase mare Whirlpool incorporata (14 seturi);
- Cuptor electric, plita pe gaz si hota Zanussi;
Locul de parcare la subteran este mare, aproximativ 23 m2 si nu are alte masini in nicio directie; incape o masina de dimensiuni medii/mari si o motocicleta fara nicio problema. Intrarea este securizata cu usa de acces si accestul permis cu telecomanda de parcare. De la locul de parcare la lift veti merge pe jos destul de putin, aproximativ 30 de secunde sau si mai putin daca mariti pasul.
Daca tot ai cautat locuinte de inchiriat dar arata nasol si par exagerat de scumpe pentru ce ofera, noi spunem ca merita sa iei in considerare acest apartament pentru ca:
- Esti pe linia directa de metrou spre centru si Pipera. Accesul din cladire pana la metrou este de 600m sau 8 minute de mers pe jos, conform Google;
- Decat sa stai intr-un bloc din 70 cu miros de ghena si casa scarii care nu a mai vazut o lavabila din acelasi an, poti locui intr-un bloc nou cu multi tineri, o priveliste misto si finisaje de calitate;
- Apa calda si caldura asa cum iti doresti datorita centralei termice propria si termostatului programabil. Fara apa calda ruginita si asteptat sa curga 20 de minute ca sa vina pe traseu de la RADET.
- Legat de finisaje, au fost facute cu maxim simt de raspundere. Ce nu ne-a placut am schimbat, rezolvat, reparat la perfectie. Asta inseamna ca nu vor exista usi care sa se inchida prost, ceva sa scartaie, o zona uitata de curatenia de dupa constructie sau chestii facute de mantuiala. Totul a trebuit sa iasa perfect sau a fost refacut; De exemplu, am schimbat si sistemul becurilor de pe balcon pentru ca nu ne placea temperatura de culoare. La genul asta de detalii ne referim.
- Veti locui in zona Aparatorii Patriei, insa puteti sta primii intr-un apartament nou facut cu mare atentie la detalii, unde poti sa uiti de lopata si matura pentru dat zapada, de dat ture in fata blocului sa gasesti parcare, de vandalism, gainat, grindina, etc.
- Fara vecini suspecti, fara mirosuri suspecte, in civilizatie completa.
- NU VEI PLATI COMISION LA AGENTIE. Nu vom lucra cu agentii, vom discuta direct si vom stabili detaliile. Daca vezi apartamentul asta la o agentie sa stii ca nu e cu acordul nostru si sa nu semnezi contracte de exclusivitate cu ei.
De ce sa faci compromis in calitatea vietii tale? Fa un calcul si vezi ce inseamna drumul spre serviciu din Dristor, Obor, Iancului, etc. cu masina, prin trafic cat si cu transportul in comun. Vei vedea ca rezultatele sunt relativ similare doar ca acolo nu e bloc nou, nu ai parcare subterana, nu esti primul care sta in apartamentul ala, plus toate dezavantajele mentionate mai sus.
Noi credem ca merita, pentru ca asa ne-am gandit cand l-am cumparat, insa circumstantele noastre s-au schimbat si acum va puteti bucura voi de el.
Putem organiza vizionari in general dupa ora 19:00, insa discutam la telefon detalii si disponibilitate.
Pentru agentii:
- Nu aveti acordul nostru de a prelua anuntul, pozele sau orice detaliu legat de apartament;
- Nu aveti acordul nostru de a contacta potentiali chiriasi si a-i constrange contractual pentru vizionare, pentru ca la randul nostru nu vom semna niciodata un astfel de contract cu voi si este o pierdere de timp;

Locație

Tara
Romania
Judet
Sector 4
Oras
Bucuresti
Adresa
Aleea Tomesti 10 A

Detalii

TipDe inchiriat
Tipul de proprietateProprietar
Num. camere2
Num. bai1
StareConstrucție nouă
Metri patrati52
Metri pătrați (total)60
Numar Etaje10
ZonaAparatorii Patriei

Alte caracteristici

  • Parcare
  • Mobilat
  • Nou