Case - Apartamente de inchiriat - De inchiriat apt. 2 cam. pe Dinicu Golescu intre Basarab si Gara de Nord

Adauga la favorite
Publicat pe 03/05/2021
Publicat de Baicu
Vizualizate de 29 persoane
#23971
350 Euro €

Descrierea anuntului

Ofer spre inchiriere, pe termen lung, apartament 2 camere, mobilat, semidecomandat, cu renovare completa, moderna si eleganta. Apartamentul se afla la etajul 2 din 7, intr-un bloc fara risc seismic sau urgenta, situat pe Bdul Dinicu Golescu, in apropierea Spitalului Militar Central (400 metri), intre statiile de metrou Gara de Nord si Basarab, (150 m, respectiv 80 m, distantele pana la aceste statii de metrou), sectorul 1.
APARTAMENTUL ESTE RENOVAT DE LA ZERO SI MOBILAT DE LA ZERO CU MOBILA COMPLET NOUA DE LA ELVILA !!!! ARAGAZUL, FRIGIDERUL, MASINA DE SPALAT, CUPTORUL CU MICROUNDE SUNT DE ASEMENEA NOI. Instalatia electrica si instalatia sanitara - complet noi - confera CERTITUDINEA ca nu pot avea loc incidente neplacute de natura electrica sau din cauza instalatiilor sanitare !
Blocul este anvelopat termic, scara are supraveghere video. Intrarea/iesirea din bloc este pe Bdul.Dinicu Golescu, luminat si circulat in permanenta, OFERIND DEPLINA SIGURANTA ! Apartamentul dispune de aer conditionat, apometre, cablu tv/internet, geamuri termopan peste tot, inclusiv balcon inchis.

Amplasarea centrala face ca accesul la institutiile importante, la universitati, scoli, spitale, la Carrefour sau Kaufland, la locurile de agrement, sa se realizeze intr-un timp foarte scurt.

Pretul chiriei este de 399 Euro/luna, cu contract si garantie pe o luna. Tel: 0740279452

Locație

Tara
Romania
Judet
Bucuresti
Oras
Bucuresti

Detalii

TipDe inchiriat
Tipul de proprietateProprietar
Num. camere2
Num. bai1
StareConditie buna
Metri patrati45
Metri pătrați (total)50
Numar Etaje2
ZonaGara de Nord

Alte caracteristici

  • Incalzire
  • Aer conditionat
  • Lift
  • Mobilat
  • De catre proprietar