Case - Apartamente de inchiriat - Garsoniera Lujerului (renovata complet iulie 2020) - proprietar

Adauga la favorite
Publicat pe 14/09/2020
Publicat de Oana
Vizualizate de 1 persoane
#13850
340 Euro €

Descrierea anuntului

Direct proprietar - fara comision. Inchiriez garsoniera ultra moderna etaj 4/10, renovata complet in iulie 2020, prima inchiriere (inainte am locuit in ea ca proprietar). Garsoniera se inchiriaza cu loc de parcare ADP fix la intrarea in scara si spatiu depozitare mare in uscatoria din fata usii (acelasi etaj - cu acces limitat pentru doar 2 garsoniere, inchisa cu cheie). Este pozitionata ideal la 1 min de metrou Lujerului si 2 min de Piata Veteranilor (real 2 min - verificat pe ceas) - mobilata si utilata complet (ultra modern) - va trebuie doar hainele dvs si va puteti muta imediat, fara alte investitii in vesela sau aparatura.

Mobila la comanda Mobexpert extrem de bine compartimentata cu multe spatii de depozitare si eficienta din punct de vedere al spatiului liber ramas (ideala pentru cuplu sau familie cu un copil) si toate electrocasnicele de care aveti nevoie. Prevazuta cu 2 canapele extensibile - canapea extensibila (160 x 200 cm) cu spatiu depozitare pe toata suprafata patului, separat canapea extensibila (140 cm) cu spatiu depozitare - ideal pentru musafiri sau copil, masa colt (140 x 140 cm) cu spatiu depozitare dedesubt (mascat), masa cafea mare, dressing hol pe toata suprafata (pana in tavan, cu oglinzi mari pe ambele usi - usile se pliaza si va puteti vedea in oglinda din toate unghiurile, inclusiv in spate si fata in acelasi timp), biblioteca-sifonier mare in camera, comoda TV, masa tip bar cu scaune inalte si comode (buretate), bucatarie complet mobilata si utilata, electrocasnice in stare foarte buna de functionare inclusiv tacamuri si vesela completa, frigider cu congelator, plita si cuptor incorporabile, hota, cuptor microunde, sandwich maker, cafetiera, A/C igienizat si incarcat in iunie 2020, TV full HD 81 cm, internet wireless, masina de spalat rufe, aspirator, uscator par, masa calcat, stander uscat rufe, fier de calcat etc. Balcon inchis si izolat pe interior, unit cu sufrageria, geamuri termopan peste tot, jaluzele tip rulou la balcon si bucatarie (pe sina - nu intra lumina pe laterale), plase de tantari la exterior tip rulou (balcon + bucatarie), perdea la camera.

Parchet laminat de calitate superioara in tot spatiul mai putin in baie, usi lemn in interior, usa metalica la intrare (dubla inchidere), gresie si faianta in baie, calorifer foarte mare de fonta fara termostat (caldura din plin iarna la costuri foarte mici), apometre apa calda si rece baie si bucatarie, senzor gaz. Orientare vestica - fara probleme cu egrasia sau frigul. Acces pe etaj doar cu cheie. Scara curata si linistita, interfon acces scara si cheie pentru usa din spatele scarii, doua lifturi, camere video scara. Posibilitate de depozitare sau uscare rufe in uscatoria de pe etaj securizata cu cheie (acces limitat la 2 apartamente). Vecini linistiti si civilizati, administrator si presedinte scara locatari in aceeasi scara si atenti la asigurarea celor mai bune conditii locative. Coloane apa calda si rece schimbate recent la bucatarie si baie (de la parter pana la etajul 10), scurgere canalizare inlocuita pe toata coloana. Instalatie cupru si sistem iluminat in scafa si cu spoturi led. Apometre apa rece si calda in baie si bucatarie.

Zona dispune de statii STB (Iuliu Maniu la 1 min), tramvai 41 la 8 min, Parcul Politehnicii la 2 statii STB sau 1 statie de metrou, Piata Veteranilor 2 min, Shop&Go (1 min), Carrefour Market 2 min, DM 4 min, Mega Image non stop 4 min, Cora 5 min, Posta Romana 3 min, sali fitness, salon infrumusetare, sediile tuturor bancilor in imediata apropiere, Mall Plaza 8 min si AFI Mall accesibil cu STB (3 statii)/metrou (1 statie).

Unirii la doar 3 statii metrou distanta (direct - max 10 min). Piata Victoriei la 20 min cu masina sau 30 min cu STB/Metrou. Loc joaca pt copii (1 min), Gradinita Albinutele (1 min), Scoala nr. 142 (2 min), Liceul Economic C. Kiritescu (4 min), Scoala nr. 152 (4 min), Gradinita nr. 250 (5 min). Loc de parcare inclus in pret - nu aveti grija cautarii indelungate a locului de parcare. Disponibila imediat.

Locație

Tara
Romania
Judet
Bucuresti
Oras
BUCURESTI SECTORUL 6
Adresa
Lujerului

Detalii

TipDe inchiriat
Tipul de proprietateProprietar
Num. camere1
Num. bai1
StareRenovata
Metri patrati36
Metri pătrați (total)38
Numar Etaje10
ZonaLujerului

Alte caracteristici

  • Incalzire
  • Aer conditionat
  • Lift
  • Terasă
  • Parcare
  • Mobilat
  • Nou
  • De catre proprietar