Case - Apartamente de inchiriat - Garsoniera Parc Titan

Adauga la favorite
Publicat pe 13/05/2022
Publicat de Calcan
Vizualizate de 25 persoane
#28353
250 Euro €

Descrierea anuntului

Particular ofer spre inchiriere garsoniera in Titan, zona Potcoava, Bloc M13, la 5 minute reale de mers pe jos pana la metrou Titan, Parcul Titan se afla la coltul blocului, piata Minis la 5 minute distanta fata de bloc, la parterul blocului exista magazinele: Mega Image si Carrefour express.
In fata blocului exista statie de troleibuz: 70, 79 iar la distanta de 50 de metri, statie de autobuze care fac legatura catre diferite zone din Bucuresti.
Garsoniera este confort 1, semidecomandata, etaj 8/10, suprafata utila 36 mp, stradal, renovata mai 2021, gresie, faianta, usa metalica, interfon, termopane, aer conditionat, wireless, abonament cablu TV Digi, apometre si repartitoare, mobilata si utilata complet, bucatarie moderna cu tot de ceea ce ai nevoie, TV, masina de spalat rufe clasa A++, spatii de depozitare generoase, jaluzele verticale.
Blocul a fost reabilitat termic in 2018, dispune de 2 lifturi, supravegehere video atat in bloc pe fiecare etaj cat si in lifturi,, fara probleme cu apa calda sau caldura, in iarna 2020 au fost mari probleme in Bucuresti, dar din fericire in acest bloc a fost caldura si apa calda tot timpul, va pot confirma vecinii din bloc.
Blocul este locuit de oameni linistiti si civilizati, garsoniera este calduroasa iarna si racoroasa vara, plata intretinere f mica/luna.
Garsoniera a fost inchiriata aceleasi persoane care a locuit in ea timp de 7 ani.
Pret 250 Euro/luna, 1+1 garantie, contract ANAF cu minim 1 an perioada de valabilitate cu posibilitatea de prelungire.
Rog seriozitate. Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ma contactati: 0739.276.658


Locație

Tara
Romania
Judet
Romania
Oras
Bucuresti

Detalii

TipDe inchiriat
Tipul de proprietateProprietar
Num. camere1
Num. bai1
StareRenovata
Metri patrati36
Metri pătrați (total)40
Numar Etaje10
ZonaTitan

Alte caracteristici

  • Incalzire
  • Aer conditionat
  • Lift
  • Mobilat
  • Nou
  • De catre proprietar