Case - Apartamente de inchiriat - Inchiriez ap. 2 cam. Grigore Moisil

Adauga la favorite
Publicat pe 31/07/2020
Publicat de Anonim
Vizualizate de 1 persoane

Descrierea anuntului

Specificatii
Suprafata utila38Numar camere2Numar bai1EtajEtaj 3CompartimentareDecomandatConfort2Anul constructiei1978IncalzireCentrala blocNumar niveluri10Locuri parcare0Cod de identificare8Descriere ImobiliareMaica Domnului/Grigore Moisil/Tei ap. 2 cam. decomandate

Bucuresti, Sector 2
Inchiriere un apartament cu 2 camere situat in zona Tei, foarte aproape de Parcul Tei, magazine, scoala, facultate, Complex Domino si statii auto (182 si 282) sau tramvai (16 si 36) la aproximativ 100 m distanta. (str. Grigor Moisil).
Apartamentul se afla la etajul 3 al unui imobil de 10 etaje, construit in anul 1978, cu o suprafata utila de 35 mp, la care se adauga un balcon de 3 mp si este situat intr-un bloc recent reabilitat termic, balcon inchis cu tamplarie PVC cu geamuri termopan, baie renovata (faianta, gresie si cada de baie), apometre wi-fi, calorifere racordate la sistemul de termoficare. Apartamentul se inchiriaza exact cum apare in poze, utilat si mobilat.


Descriere

Apartament compus din 2 camere si dependinte (baie, vestibul, hol, bucatarie, balcon) confort 2, etaj 3/10, utilat complet, mobilat modern (canapea extensibila), aer conditionat, gresie, faianta, parchet, termopan, balcon inchis cu termopan, reabilitat termic in 2016, apometre wireless, zona linistita, aproape de parc+scoala+gradinita+facultae+Mall Domino. Este in apropiere de parc cu aer curat. Apartamentul este liber.

Incalzire: comuna bloc/centralizata
Etaj: Etaj 3,
Confort: 2,
Compartimentare: Decomandat,
numar etaj bloc: 10,
numar camere: 2,
numar bai: 1,
suprafata utila: 35 mp, +3m.p.
anul constructiei: 1977
Alte caracteristici:
Nr. Bucatarii: 1
Nr. Balcoane: 1
Vecinatati: Parc, facultate, Mall

Utilitati: apometre apa wi-fi
Utilitati Generale: Apa, Curent, GazSistem
Incalzire: Calorifere
Climatizare: Aer condtionat.
Dotari:Bucatarie: Mobilata, Utilata Contorizare: ApometreMobilat: CompletElectrocasnice: Aragaz, Cuptor cu microunde, Frigider, Masina de spalat rufe, TV.
0735844178

Locație

Tara
Romania
Judet
Bucuresti
Oras
Bucuresti
Adresa
Grigore Moisil 10

Detalii

TipDe inchiriat
Tipul de proprietateProprietar
Num. camere2
Num. bai1
StareConditie buna
Metri patrati38
Metri pătrați (total)40
Numar Etaje3
ZonaTei

Alte caracteristici

  • Aer conditionat
  • Lift
  • Mobilat
  • De catre proprietar