Case - Apartamente de inchiriat - Inchiriez Apartament 2 camere bloc nou City Mall Soveja

Adauga la favorite
Publicat pe 13/05/2022
Publicat de Teo
Vizualizate de 27 persoane

Descrierea anuntului

Ofer spre inchiriere Ap cu 2 camere decomandat 37mp Utili in bloc NOU cochet, exclusivist, doar 2 etaje cu doar 14 locatari(apartamente); Constructie 2015, locuit din 2016 pana in prezent de familie mea. Renovat in Noiembrie,momentan este nelocuit. Este la prima Inchiriere. Apartamentul se afla la parter, iar blocul are o singura scara ce detine si acces cu rampa pentru carucioare. Drum asfaltat si acces auto facil cu locuri de parcare proprii care Atentie! sunt 100% gratuite.Zona Premium-cartier select de vile de lux: Strada Soveja-Aleea Cameliei, vizavi de City Mall, in spate la Enelul nou de pe Soveja-Primaverii. Zona extrem de linistita plina cu verdeata si aer curat. O adevarata oaza de liniște deplina, nu se aude nici musca, zero masini si zero trafic. Vecini amabili si cumsecade. 4 minute de mers pe jos pana la City Mall, Lidl, Cora si piata Tomis 3. Scoala si gradinita la 400m distanta.
Apartamentul este compus din baie, bucatarie, dormitor si living, are izolatie excelenta ceea ce il face foarte racoros vara si foarte economic Iarna la incalzire,media lunara iarna este sub 100 lei la gaze. Cablu TV si Net de la Digi. Parchet laminat, geamuri termopan, gratii exterioare fier forjat pentru extra siguranță.
Blocul este termoizolat exterior polistiren de 15cm. Loc de parcare disponibil fara nici un cost.
Disponibil imediat. Se inchiriaza doar pe termen lung tot anul.
Apartamentul este liber de orice obligatii. Se ofera contract de inchiriere. Minim 12 luni cu posibilitate de extindere.
Bucatarie de la Logibic, facuta pe comanda , chiuveta si baterie Franke compozit piatra bej, plita si hota inox Hansa. Cuptor electric.
La baie cabina de dus si masina de spalat noua.
Livingul are o canapea extensibila de tip Pat pt 2 persoane.
Dormitorul are un dressing mare si incapator,pat dublu si noptiera. Rugam si oferim seriozitate. Vizionari dupa ora 17.00. Rog sa ma contactați doar prin mesaje Whatsapp 0724900758. Raspund imediat la mesaje. 300EUR/luna

Locație

Tara
Romania
Judet
Constanta
Oras
Constanta

Detalii

TipDe inchiriat
Tipul de proprietateProprietar
Num. camere2
Num. bai1
StareConstrucție nouă
Metri patrati37
Metri pătrați (total)43
Numar Etaje2
Număr etaj0

Alte caracteristici

  • Incalzire
  • Parcare
  • Mobilat
  • Nou
  • De catre proprietar