Case - Apartamente de inchiriat - Inchiriez apartament 2 camere elegant, Lujerului Militari

Adauga la favorite
Publicat pe 02/05/2021
Publicat de Nicu
Vizualizate de 34 persoane
#23811
339 Euro €

Descrierea anuntului

Militari, Lujerului
metrou Lujerului la 5 minute centrala termica de apartament, cheltuieli mici de intretinere ex. 140 lei/luna Blocul este curat cu supraveghere video.5 minute Piata Veteranilor si Carrefour 4 minute scoala 142 si gradinita Albinutele , balcon inchis Bucataria complet mobilata si utilata cu aragaz, frigider,

Detalii suplimentare
apartament 2 camere 55 mp Militari Lujerului,situat in apropiere de centre comerciale (Cora Lujerului, Mega Image, Carrefour), cu acces facil la mijloace de transport in comun si metrou Lujerului la 5 minute de mers pe jos, este un apartament perfect pentru o familie sau un cuplu. Apartament are centrala termica de apartament, cheltuieli mici de intretinere (ex. 140 lei/luna), aer conditionat. Blocul este curat cu supraveghere video.
Locuinta fiind recent renovata prezinta ca imbunatatiri: usa metalica la intrare, tamplarie PVC cu geam termopan, gresie , faianta, parchet . Apartamentul este complet mobilat si utilat si este compartimentat astfel: livingul mobilat cu o canapea foarte confortabila pe care iti vei putea petrece timpul liber uitandu-te la televizor sau lucra pe laptop. Dormitorul de asemenea este mobilat cu un pat dublu. Bucataria complet mobilata si utilata cu aragaz, frigider, hota. Baia cu finisaje de cea mai buna calitate, are cablu, internet, interfon, se afla in zona linistita, la 5 minute Metrou Lujerului, la 9 minute de tramvaiul 41 si 6 min Cora, 6 minute Piata Veteranilor si Carrefour, 2 minute Megaimage, semistradal, 4 minute scoala 142 si gradinita Albinutele, la 7 minute de liceul Costin Kiritescu. Este la etajul 10, semidecomandat confort 1 cu suprafata de 55 mp, are balcon mare inchis.

Locație

Tara
Romania
Judet
Bucuresti
Oras
Bucuresti

Detalii

TipDe inchiriat
Tipul de proprietateProprietar
Num. camere2
Num. bai1
StareRenovata
Metri patrati48
Metri pătrați (total)55
Numar Etaje10
ZonaLujerului

Alte caracteristici

  • Incalzire
  • Aer conditionat
  • Lift
  • Mobilat
  • De catre proprietar