Case - Apartamente de inchiriat - Inchiriez apartament proaspat renovat, central, parter inalt - zona placuta si linistita (SIBIU)

Adauga la favorite
Publicat pe 06/01/2021
Publicat de Boitor Kinga
Vizualizate de 7 persoane
#15807
500 Euro €

Descrierea anuntului

Apartamentul se situeaza la parterul inalt al unui bloc cu 4 etaje, aflat in centrul orasului Sibiu, la 2 minute de Mall-ul de langa Podul Garii. Zona placuta si linistita, ferita de traficul de la sensul giratoriu.
Apartamentul este foarte calduros, izolat temeinic. Se compune din 3 camere decomandate, hol mare in forma patrata, cu incalzire in podea, 2 bai (in baia mare incalizire si in podea), 1 balcon inchis de 9 m2 (= pretabil camera 4), bucatarie + dressing mare mochetat (= pretabil camera 5).
Geamuri termopan, jaluzele solide din aluminiu la geamurile de la balcon, parchet modern din pluta. Apartamentul se inchiriaza semi-mobilat. Bucataria de dimensiune medie este amenajata, incl. frigider mare, si masina de spalat vase. Camera pentru 2 copii este mochetata si complet mobilata cu pat modern, etajat, din lemn masiv.
Suntem o familie serioasa cu 2 copii, ne mutam la casa. Cautam o familie asemanatoare noua, care sa aprecieze confortul si caldura caminului nostru. Sunt binevenite si familii venite din Germania/ Austria/ Elvetia/ Ungaria - conditia fiind existenta unui contract de munca pe termen lung la o firma din Sibiu (vorbim romana, germana, engleza, maghiara). Puteti solicita detalii si mai multe poze pe whatsapp.
Pret chirie/ luna: 500 Euro
Contact: 0746-301837

Locație

Tara
Romania
Judet
Sibiu
Oras
Sibiu

Detalii

TipDe inchiriat
Tipul de proprietateProprietar
Num. camere3
Num. bai2
StareRenovata
Metri patrati90
Metri pătrați (total)0
Numar Etaje0
ZonaCentral, langa Mall (Podul Garii)

Alte caracteristici

  • Incalzire
  • Mobilat