Case - Apartamente de vanzare - Apartament 2 camere, 54 mp, decomandat, bloc 2017, Galata Deal, Comision 0%!

Adauga la favorite
Publicat pe 29/04/2021
Publicat de Dragos Tudose
Vizualizate de 34 persoane
#11125
49000 Euro €

Descrierea anuntului

NOU!!!! COMISION 0%!!! MUTARE RAPIDA!!!! Va propunem spre vanzare, un apartament cu 2 camere, decomandat, 54 mp, situat in cartierul Galata Iasi, zona Platoul Insorit - Sos. Iasi-Voinesti, in spate la Profi, traseul autobuzului 23, statia complex Sun City, intr-un bloc nou, construit in anul 2017, cu structura pe cadre de beton si pereti din caramida, regim redus de inaltime, D+P+3E+POD, etaj 3 din 3 deasupra fiind placa de beton si pod, avand o compartimentare functionala, hol mare cu spatiu pentru dressing, baie cu cada si aerisire prin ventilatie, bucatarie inchisa, camere spatioase si foarte bine iluminate natural, iar accesul in balcon se face atat din dormitor cat si din living.

Apartamentul este amenajat complet, foarte bine intretinut, dotat cu usa din lemn masiv la intrare, centrala termica proprie, tamplarie PVC tripan (3 randuri de sticla), la exterior, usi moderne la interior, gresie si faianta, parchet in camere, baie cu cada, balconul este inchis cu PVC, la exterior termosistem cu polistiren de 100 mm, racordat la toate utilitatile, contorizare individuala, contorii pozitionati pe casa scarii, iar etajul si orientarea pe SUD-EST, ofera o panorama deosebita asupra orasului.

Blocul in care este situat apartamentul, este parte din complex rezidential, acces securizat si supravegheat video.

Imobilul este situat in apropiere de Supermaket PROFI (la 100 m) si CMM MARKET(la 30 m), statie CTP IASI traseul 23 (LA 100 M), in complex fiind si birou de arhitectuta, atelier de croitorie, sala de fitness, spalatorie ecologica, After/Before school, parc, scoli, gradinita. ID intern: 1045.

Actele sunt in regula, inclusiv schita cadastrala si intabulare, FARA SARCINI, se accepta si plata prin orice tip de credit bancar, iar pretul este de 49.000 euro negociabil la fata locului.

Parcare supraterana inclusa, posibilitate de achizitie loc de parcare in subteran, la pretul de 4.000 euro negociabil.

Apartamentul poate fi achizitionat si mobilat si utilat complet ca in fotografii, dar pretul se discuta in privat la fata locului.

COMISION 0%, CUMPERI DIRECT DE LA PROPRIETAR!

FOTOGRAFII REALE! OFERTA DISPONIBILA CU MUTARE RAPIDA!

REZIDENTIAL IASI - ALEGE SI TU, SA FII INFORMAT CORECT!

Locație

Tara
Romania
Judet
Iasi
Oras
Iasi

Detalii

TipDe vânzare
Tipul de proprietateAgentie
Num. camere2
Num. bai1
StareConstrucție nouă
Metri patrati54
Metri pătrați (total)54
Numar Etaje3
ZonaGalata

Alte caracteristici

  • Incalzire
  • Parcare
  • Nou
  • De catre proprietar