Case - Apartamente de vanzare - Apartament 2 camere, compartimentare ideala

Adauga la favorite
Publicat pe 10/06/2021
Publicat de Georgian Dascalu
Vizualizate de 42 persoane
#22379
57500 Euro €

Descrierea anuntului

Dacă îți dorești locuinta perfecta suntem la locul potrivit, proiectul Joy Residence dispune de astfel de apartamente, ideale pentru aceasta perioada in care un spatiu exterior personal devine o necesitate, regasim si apartamente pe parterul ansamblului care detin curte proprie!

Apartamentul prezentat astăzi dispune de doua camere și are o suprafața utila de 58.62 mp+5.88 mp (balcon).


Acesta se vinde finisat la cheie, dotat cu centrală termică proprie in condensare, de 24kw, cu calorifere dimensionate special pentru fiecare camera in parte, dar și de obiecte sanitare in baie, aparataj electric și este branșat la toate utilitățile (apa, canalizare, curent electric și gaze naturale) fiind contorizat individual.

Construcția blocului este realizată din cadre de beton armat cu închideri exterioare din cărămida porotherm, compartimentări din cărămida, și termosistem din polistiren de 10 cm.

Imobilul este amplasat in zona metropolitana, are acces facil la stația de metrou Berceni (7 min de mers pe jos),datorita noului pasaj pietonal construit in zona precum și la multiple centre de retail/comerciale, precum Penny, Lidl, Mega Image, etc.
Chiar in ansamblu exista spatiu comercial, dar și mai important proiectul prevede parc și zone de relaxare speciale pentru rezidenți, chiar in cadrul ansamblului.

Pret si modalitati de plata:

-Se poate achizitiona prin orice tip de credit Noua Casa/Ipotecar cu un avans minim de 5%.
-Pentru plata cash dezvoltatorul vine in intampinarea dumneavoastra cu o reducere de 5% din pretul total al apartamentului
-Parcare exterioara la pretul de 2500 euro, TVA inclus


Pentru vizionarea acestui apartament, ori pentru alte oferte din sectoarele 3, 4, sau 5 cat si Popesti Leordeni, va stau la dispoziție la - Georgian Dascalu

Locație

Tara
Romania
Judet
Ilfov
Oras
Popesti-Leordeni

Detalii

TipDe vânzare
Tipul de proprietateProprietar
Num. camere2
Num. bai1
StareConstrucție nouă
Metri patrati57
Metri pătrați (total)64
Numar Etaje7
ZonaPopesti Vest

Alte caracteristici

  • Incalzire
  • Lift