Case - Apartamente de vanzare - Apartament 2 camere decomandat B-ul Metalurgiei 5 min Metrou D.Leonida

Adauga la favorite
Publicat pe 22/11/2021
Publicat de Razvan Ivan
Vizualizate de 21 persoane
#28896
66500 Euro €

Descrierea anuntului

Detalii imobil:

Locuinta prezentata astazi se regaseste intr-un proiect imobiliar nou amplasat stradal in sectorul 4, pe bulevardul Metalurgiei.

Apartamentul este disponibil la etajul 9 al imobilului cu regim de inaltime de P+9 Etaje, cu doua lifturi si este foarte bine compartimentat, finisat excelent cu materiale de ultima generatie si echipamente moderne si nu in cele din urma beneficiaza de contorizari separate la toate utilitatile.

Localizare si vecinatati:

Constructia imbina arhitectura moderna cu solutii complexe de proiectare si executie si este amplasat in zona de Sud a Capitalei, foarte aproape de intersectia bulevardului Metalurgiei cu Soseaua Berceni, cu acces rapid catre punctele de interes din zona: scoli, gradinite, unitati spitalicesti, dar si catre multiple centre comerciale din zona: Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Selgros, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall.

Mijloace de transport in comun: 241, 125, 141, 220, 418, N 105 si statiile de metrou Aparatorii Patriei si Dimitrie Leonida.Specificatii tehnice si caracteristici:

Apartamentul are o compartimentare ingenioasa, semidecomandata, cu o suprafata utila de 52,40 mp si este echipat cu: gresie, faianta, pardoseala din parchet laminat, usi de interior, tamplarie PVC cu geam termopan, obiecte sanitare moderne pentru baie si usa de intrare metalica cu multiple sisteme antiefractie.

Imobilul din care face parte apartamentul are structura de rezistenta realizata din beton armat si compartimentare la exterior cu zidarie de 30 cm, iar la interior zidarie de 15 cm si izolat termic cu polistiren exapandat de 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa.


Apartamentul este racordat la toate utilitatile orasului si este contorizat separat.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 66.500 Euro, TVA 5% inclus!

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5.000 Euro, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere de 5%.

Direct dezvoltator, comision 0 !

Alte informatii sau vizionari gratuite : 0722.969.283 Razvan Ivan

Locație

Tara
Romania
Judet
bucuresti, sect 4
Oras
Bucuresti

Detalii

TipDe vânzare
Tipul de proprietateAgentie
Num. camere2
Num. bai1
StareConstrucție nouă
Metri patrati52
Metri pătrați (total)63
Numar Etaje9
ZonaMetalurgiei - Dimitrie Leonida

Alte caracteristici

  • Incalzire
  • Lift
  • Terasă
  • Parcare
  • Nou