Case - Apartamente de vanzare - Apartament 3 camere, finisaje extra buget!

Adauga la favorite
Publicat pe 05/04/2021
Publicat de Georgian Dascalu
Vizualizate de 5 persoane
#22086
96800 Euro €

Descrierea anuntului

Noul nostru proiect rezidential numit SKY GARDEN TOWER OLTENITEI va fi cu adevarat un proiect etalon. Acesta este conceput si gandit de la bun inceput de catre noi cu responsabilitate asumata fata de viitorii proprietari, pe termen lung, promitand sa creeze astfel un inalt nivel de utilitate a spatiului, in conformitate cu stilul de viata al omului activ si modern. Sursa proprietarii brand-ului imobiliar SKY GARDEN Residence.Noul proiect este amplasat in Sectorul 4 al capitalei.

Apartamentul de 3 camere (75 mp + 11.15 mp balcon), este disponibil la etajul 2. Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, pardoseala din parchet laminat, usi de interior in ton cu pardoseala, tamplarie PVC 5 camere-geam termopan, sticla Low-E, obiecte sanitare moderne, centrala termica 24kW in condensatie, si usa de intrare metalica cu multiple sisteme antiefractie.Pregatire sistem de aer conditionat in doua camere!

Toate finisajele interioare cat si exterioare ale ansamblului sunt de calitate premium!

Fatadele blocului ventilate placate in totalitate cu Alucobond


Constructia din care face parte apartamentul, are structura de rezistenta realizata pe cadre din beton armat cu zidarie din caramida Porotherm de 25 cm, compartimentat cu caramida de 11.5 cm si izolatie cu vata minerala de 10cm!

In cadrul acestui ansamblu vom regasi disponibile spre vanzare apartamente de 2/3 camere cat si garsoniere!

Se accepta orice tip de credit Noua Casa / Ipotecar! Pentru plata cash dezvoltatorul vine in intampinarea clientului cu un discount de 5% din pretul total!

Pentru detalii suplimentare - Georgian Dascalu

Locație

Tara
Romania
Judet
Bucuresti
Oras
Bucuresti

Detalii

TipDe vânzare
Tipul de proprietateAgentie
Num. camere3
Num. bai2
StareConstrucție nouă
Metri patrati87
Metri pătrați (total)87
Numar Etaje10
ZonaOLTENITEI

Alte caracteristici

  • Lift