Case - Apartamente de vanzare - Apartament cu trei camere - zona Metalurgiei

Adauga la favorite
Publicat pe 19/02/2021
Publicat de Jercan
Vizualizate de 8 persoane
#12896
101500 Euro €

Descrierea anuntului

Vand apartament decomandat cu trei camere situat intr-o zona linistita, in imediata apropiere a marilor centre comerciale din sudul orasului.
Acesta are o suprafata utila totala de 118.15 mp si este disponibil pe etajul 1 intr-un bloc cu regimul de inaltime P +6E.
Apartamentul este compus din camere luminoase si spatioase si o terasa generoasa pe care o puteti amenaja dupa bunul dumneavoastra plac.
Ca si dotari standard ale imobilului , mentionez: centrala termica proprie, interfon, geamuri cu tamplarie PVC, instalatii electrice si sanitare , obiecte sanitare in baie , gresie, faianta , parchet, usi de interior si exterior. Finisajele sunt la alegere dintr-o gama diversa de modele si culori .
Blocul din care face parte este dotat cu doua lifturi silentioase si cu locuri de parcare atat subterane cat si supraterane .
Imobilul este pozitionat la nici 5 minute de statiile STB si de centrele comerciale ( Lidl, Auchan, Metro, Jumbo, Grand Arena, Hornbach).
Poate fi achizitionat prin credit ipotecar , situatie in care oferim solutii si asistenta financiara pana la finalizarea tranzactiei sau cu plata cash !

Locație

Tara
Romania
Judet
Bucuresti
Oras
Bucuresti

Detalii

TipDe vânzare
Tipul de proprietateProprietar
Num. camere3
Num. bai2
StareConstrucție nouă
Metri patrati74
Metri pătrați (total)118
Numar Etaje6
ZonaMetalurgiei

Alte caracteristici

  • Incalzire
  • Lift
  • Terasă
  • Parcare
  • Nou