Case - Apartamente de vanzare - Apartament la casa, ultracentral, in Oradea

Adauga la favorite
Publicat pe 13/10/2021
Publicat de Eniko
Vizualizate de 45 persoane
#26560
72000 Euro €

Descrierea anuntului

Va ofer spre vanzare in exclusivitate, comision 0% pentru cumparator, apartament la casa in centrul orașului Oradea, astfel avand acces la toate evenimentele desfasurate in Oradea respectiv, aveti acces la magazinele si toate institutiile din jur (Primaria Oradea, Birouri Notariale, Banci, Hoteluri, Pensiuni…etc). Statiile de autobus si de tramvai sunt foarte aproape.
Apartamentul este in zona ultracentrala a Oradiei, se afla pe strada Iuliu Maniu, construita din caramida. Propritatea are in total 51,9 mp util - 48,3 mp +3,6 mp curte de lumina. Este racordata la reteaua de curent electric, de apa, de canalizare si are incalzirea de la oras. Apartamentul are un front stradal de 5 metri lungime.
Propritatea are in total 67,7 mp construit, avand peretii foarte grosi, astfel mentine foarte bine caldura si va ocroteste in mare masura de zgomotul din exterior. Apartamentul, desi este amplasat in plin centru, va puteti bucura de liniste.
Este semidecomandata . La intrare va intampina bucataria, o mica debara si un mic hol. Din acest mic hol aveti acces la un spatiu de 12, 2 mp, camera mai mica, din care care se intra in camera mare cu o suprafata de 21, 6 mp. Din camera mica se intra si in baie.
Apartamentul este in stare buna dar necesita renovare, viitorul proprietar avand posibilitatea sa faca toate finisarile dupa bunul sau plac.
Daca v-ar placea sa aveti un astfel de apartament pentru a locui sau pentru un birou in centrul orasului, sau chiar cabinet medical, stomatologic etc. si doriti sa va puteti desfasura activitatea in linistite, sau daca credeti ca, din ori ce alt motiv, acest apartament vi se potriveste, atunci sa nu ezitati a ma contacta.
Va astept cu respect la vizionare!

Locație

Tara
Romania
Judet
Bihor
Oras
Oradea

Detalii

TipDe vânzare
Tipul de proprietateAgentie
Num. camere2
Num. bai1
StareConditie buna
Metri patrati51
Metri pătrați (total)67
Numar Etaje0
ZonaCentral

Alte caracteristici

  • Incalzire