Case - Apartamente de vanzare - Apartament / spatiu comercial 3 camere Unirii

Adauga la favorite
Publicat pe 11/10/2021
Modificat la 11/10/2021
Publicat de Mihaela
Vizualizate de 5 persoane
#35131
92000 Euro €

Descrierea anuntului

Este un apartament de 91mp cum putine se intalnesc in Targu Mures. Este situate in cartierul Unirii, la parterul unui bloc de 4 etaje, intre doua apartamente, intr-o zona linistita. Este compus din 3 camere, 2 bai, bucatarie, camara, debara si o camera construita ulterior(2007)si intabulata, in completarea apartamentului, cu pivnita (14mp) cu intrare direct din camera. Din aceasta camera este acces la o terasa din lemn cu iesire separata de intrarea in bloc. O parte a apartamentului este cu destinatie schimbata astfel incat, poate fi utilizat in varianta de locuinta si activitate juridica sau in totalitate transformat intr-un centru de afaceri( consignatie, cabinet juridic, notariat, magazin, plafar, cabinet medical sau terapii alternative, salon de infrumusetare, tatuaje, florarie, etc)
DOTARI: Apartamentul contine izolatie exterioara, centrala termica italiana( Arca Pixel) noua ( aprilie2021), geamuri termopan din lemn, usi interioare din lemn, usa intrare principala din metal, usa de la terasa din termopan din lemn, parchet melaminat aplicat peste parchet din lemn natural ( dotare din constructia blocului), copertina pentru masina situata chiar in dreptul geamului apartamentului.
Scara este proaspat zugravita, are interfon nou, geamuri termopan, usile de la intrarea principala si cea secundara sunt din termopan, conductele de la subsol si din exteriorul blocului, schimbate.

SITUARE: Scoala este in imediata apropiere, statiile de transport in comun in apropiere, gradinite in apropiere, spatiu de joaca pentru copii langa bloc, market-uri ( Darina, Palas, Penny, etc.), PET Shop, farmacii in apropiere.
TELEFON: 0740078857

Locație

Tara
Romania
Judet
Mures
Oras
Tirgu Mures

Detalii

TipDe vânzare
Tipul de proprietateProprietar
Num. camere3
Num. bai2
StareRenovata
Metri patrati91
Metri pătrați (total)0
Numar Etaje0
ZonaBuna

Alte caracteristici

  • Incalzire
  • Terasă
  • Parcare
  • Mobilat
  • De catre proprietar