Apartamente de vanzare in Neptun

Romania, Constanta, Mangalia, Neptun
Publicat 6 zile în urmă
ID #47888
QR CODE
1 - 2 de 6
46000 Euro €
Condiție: Nou
Tranzacţie: Vinde
Apartamente de vanzare in Neptun
Romania, Constanta, Mangalia, Neptun,
Publicat 6 zile în urmă

Descriere

Noi ți-am anticipat dorințele și am ieșit în întâmpinarea lor, cu apartamente tip studio spațioase, luminoase și bine compartimentate în locații premium cu vedere exclusivӑ la mare în zonele cu atracţie deosebitӑ a Mӑrii Negre .
Dezvoltator imobiliar cu o experienţӑ în domeniu de peste 25 ani în oraşele mari ale ţӑrii, oferӑ spre vânzare apartamente la mare în zonele exclusiviste ale oraşelor Nӑvodari, Neptun, Olimp şi Costineşti.

1.
De vânzare APARTAMENTE 2 CAMERE, tip STUDIO situate în Staţiunea NEPTUN, cu o suprafaţӑ utilӑ totalӑ aproximativӑ de 55 mp, decorate cu un design special, rӑcoroase şi confortabile, vis-à-vis de Vila prezidenţialӑ, restaurant Ambasador cât şi alte locaţii exclusiviste situate pe Str. Trandafirilor, la cca. 400m de malul mӑrii. Proiectul beneficiazӑ de infrastuctura staţiunii Neptun , inclusiv vegetaţie şi excelente zone de promenade. Clӑdirea are recepţia şi intabularea fӑcute din 2021 este prevӑzutӑ cu lift si parcare .
Apartamentele dispun de finisaje de calitate superioarӑ, ferestre panoramice din aluminium 7 camere Dual Protect, placӑri interioare integrale cu traverin calitatea I, utilate cu instalaţii termice şi sanitare, uşӑ metalicӑ la intrare, inverter AC.
Preţuri APARTAMENTE DE 2 CAMERE de la 64000 euro tva 5% inclus. Posibilitate achiziţie cash sau prin credit bancar, inclusiv cu rate direct la dezvoltator cu 10.000 Euro avans.
Pentru mai multe detalii, disponibilitӑţi şi/sau schiţe ne puteti contacta la urmӑtoarele numere de telefon: +40 749 149 292/ +40 743849255 sau ne puteţi vizita pe pagina noastrӑ: https://apartamente-mamaia.eu/apartamente-de-vanzare-mamaia.html

Detalii

TipDe vânzare
Tipul de proprietateProprietar
Num. camere2
Num. bai1
StareConstrucție nouă
Metri patrati55
Metri pătrați (total)77
Numar Etaje5
ZonaSos Trandafirilor

Alte caracteristici

 • Aer conditionat
 • Lift
 • Parcare
 • Nou
 • De catre proprietar
Share on WhatsAppShare on FacebookShare on Viber

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Persoană privată
  Înregistrat la 27. Aug 2022
  Trebuie să vă conectați sau să înregistrați un cont nou pentru a contacta agentul de publicitate.

  Comentarii

  Întrebare? Ai nevoie de mai multe informații? Doriți să puneți întrebarea? Adăugați un comentariu nou ... Trebuie să vă conectați mai întâi.
  Puneți întrebări legate de această listă.
  Comentariile sunt moderate
  46000 Euro €

  Informațiile vânzătorului

  Locația(judet,localitate) listării

  Romania, Constanta, Mangalia, Neptun
  Strada Trandafirilor