Case - Apartamente de vanzare - Casa cu teren, sat Burias, com Peris

Adauga la favorite
Publicat pe 07/06/2021
Publicat de Adi
Vizualizate de 6 persoane
#29650
42000 Euro €

Descrierea anuntului

Casa se afla in satul Burias, com Peris Ilfov, in zona padurea Scrovistea care este in aproapiere. Casa este construita cu structura din beton armat si are amprenta la sol 62 m patrati, parter si etaj, locuibili. Casa este situata pe un teren intravilan de 750 m2, cu front stradal de 32+34 m.CASA Este la Gri . NU ESTE UTILATA. Stare interior;necesita renovare.
Casa este compusa din; Parter:compartimentat pentru a se amenaja :2camere+living,hol,bucatarie, baie, pivnita. Etaj:compartimentat pentru a se amenaja :2camere+living,hol,baie,bucătărie, balcon.
Pod înalt cu instalație electrica, poate fii amenajat ca mansarda. Casa dispune de apa curenta, curent electric, gaze, fosa septica, curte mare cu pomi fructiferi. Este situata pe sos principala asfaltata. Utilitati; curent electric, gaze, apa+put,fosa septica, încălzire soba teracota . Finisaje; stare:pereți interior tras gled,exterior izolat termic. Uși exterior interior lemn, ferestre lemn la parter, ferestre etaj termopan. Dotari; pivnita, anexe curte 2 magazii mari.Vecinatati; școală magazine, biserica. statut juridic; dețin act proprietate cadastru și intabulare.tel:0773353241. Sau 0720899374

Locație

Tara
Romania
Judet
Ilfov
Oras
Peris

Detalii

TipDe vânzare
Tipul de proprietateProprietar
Num. camere6
Num. bai2
StareConstrucție nouă
Metri patrati56
Metri pătrați (total)112
Numar Etaje1
ZonaLanga padure