Case - Apartamente de vanzare - Casa de retragere/vacanta

Adauga la favorite
Publicat pe 25/11/2021
Publicat de Alex f
Vizualizate de 185 persoane
#290
43000 Euro €

Descrierea anuntului

Casa de vacanta in Comuna Stefan Voda, Judetul Calarasi cu o suprafata locuibila 121mp( casa) - 17mp(2 camere oaspeti langa piscina), si 2000 mp teren. Incalzire: soba pentru lemne cu serpentina +calorifere in fiecare camera + ups pentru 10 ore in caz de avarie (eu nu am intampinat aceasta situatie), sistem de supraveghere video pe toata suprafata terenului si intrarile principale, fosa septica cu decantare, apa menajera furnizata de comuna+ hidrofor, toaleta cu instant pe gaz si cabina de dus, termopan,gresie, fainata, parchet, tavane false, servicii de televiziune si internet de la furnizor local. Casa a fost partitionata pe zone de interes( gradina de flori si brazi, zona de agrement, zona de gratar, doua solare pentru legume si fructe, gradina de pomi fructiferi, rezervor de apa.
In gradina din spate se regaseste un spatiu amenajat pentru plaja cu o piscina ovala, ingropata(la nivelul solului) cu podisca din lemn tratat special, rezistent la apa. Piscina are o suprtafata de 26mp In jurul piscinei exista o constructie deschisa dar acoperita, ideala pentru petreceri si receptii.
Constructia de baza este din caramida de pamant, refacuta cu plase de Buzau, interior-exterior zidite .Atat casa cat si camerele de oaspeti sunt izolate cu polistiren si confera camerelor o temperatura optima atat vara cat si iarna . Exista si anexe pe care le-am renovat, precum beciul ce se afla langa bucataria de vara; multiple spatii de depozitare lemne+ mini atelier scule; Casa a fost achizitionata si renovata in 2012 imbunatatita si intretinuta lunar.

Locație

Tara
Romania
Judet
Calarasi
Oras
Stefan Voda

Detalii

TipDe vânzare
Tipul de proprietateProprietar
Num. camere5
Num. bai2
StareRenovata
Metri patrati121
Metri pătrați (total)2000
Numar Etaje0
Număr etaj0

Alte caracteristici

  • Incalzire
  • Terasă
  • Parcare