Case - Apartamente de vanzare - Casă de vânzare în zona turistică Dognecea

Adauga la favorite
Publicat pe 10/06/2021
Publicat de Adela
Vizualizate de 66 persoane
#26261
28000 Euro €

Descrierea anuntului

Imobil format din două case. Casa mare la stradă are 1 hol,3 camere, 1 living ,1 debara și o cămară.Sub ea se află o pivniță zidită de cca.30 mp. Holul și livingul cu gresie de aceeași culoare.Camerele cu parchet și podele.Una are teracotă,în living cuptor de teracotă.
Casa mică are 1 cameră,1 bucătărie de iarnă,1 de vară ,1 baie,grajd și afumătoare.Camera cu parchet și o teracotă pe colț.,Bucătăria de iarnă și baia cu gresie și faianță.Apa cu hidrofor din fântână.Boilerul nou de 50 litri asigură apa caldă în bucătărie și baie. În bucătăria de vară numai apă rece.Încălzirea cu lemne.
În spatele casei mici este o grădină de zarzavat,sunt pomi fructiferi,vie,cocină,coteț de găini și un wc de serviciu peste fosa septică,care are canalizare, nu trebuie vidanjată.Cele două case sunt legate de un șopru,astfel se creează o curte interioară mare cu gazon, unde se pot parca cca.5 mașini.Dotarea cu servicii RDS&RCS,plus o antenă parabolică pentru canalele free,fixată acum pe canale germane.De imobil aparține un teren de 1200 mp extravilan.
Prețul este negociabil și anunțul este valabil până la 1 septembrie.

Locație

Tara
Romania
Judet
Caras-Severin
Oras
Comuna Dognecea

Detalii

TipDe vânzare
Tipul de proprietateProprietar
Num. camere5
Num. bai1
StareRenovata
Metri patrati120
Metri pătrați (total)540
Numar Etaje0
Zonacentrală

Alte caracteristici

  • Incalzire
  • Parcare
  • De catre proprietar