Case - Apartamente de vanzare - CASA NOUA ORAS PANTELIMON ZANA REZIDENTIALA

Adauga la favorite
Publicat pe 25/10/2020
Publicat de Costache Nicolae
Vizualizate de 240 persoane
#396
87999 Euro €

Descrierea anuntului

Vrei liniste, aer curat, curte proprie,zona de relaxare, spatiu de joaca pt. copii, gradina dar si acces rapid spre oras ?

Dezvoltator va ofer spre vanzare casa noua constructie realizata in 2019 in zona Pantelimon, cu urmatoarele utilități: bransament gaz si curent electric, canalizare de oraș fără fosa sau altele, apa (put+ hidrofor cu pivniță construită subteran în care se pot păstra alimente), scurgerea apei pluviale este racordata la canalizare, gard beton, tamplarie PVC Salamander 7 camere tripan.

Casa este construita in sistem DECOMANDAT avand P cuprinzand 3 dormitoare, 1 living, 1 bucatarie, 2 bai, 1 hol, 1 terasa + posibilitate de mansardare avand 1 velux pentru iluminare naturala si o suprafata de 65 mp utili unde se pot obtine 2 dormitore si 1 baie.

Casa se preda LA CHEIE cu finisajele interioare de inalta calitate precum si centrala termica pe gaze, calorifere, baile echipate complet.

Teren total 335mp, din care curte liberă 205 mp in fata casei care se poate transforma intr-o zona de relaxare, spatiu de joaca pt. copii sau gradina amenajata floral;

-amprenta casei: suprafața construită 120mp = 106 mp utili + 14 mp terasa + mansarda 65 mp

Va mentionez faptul ca mai sunt de montat usile la interior si parchetul, AVANTAJ pentru cei hotarati, acestea pot fi alese impreuna cu dvs. Durata montarii usilor si parchetului aprox 2 saptamani.

Termen de finalizare luna AUGUST 2019, se accepta cash sau credit.

Pentru mai multe informatii si programarea unei vizionari ma puteti contactati AICI ==> 0766 371 110

Locație

Tara
Romania
Judet
Ilfov
Oras
Pantelimon

Detalii

TipDe vânzare
Tipul de proprietateProprietar
Num. camere4
Num. bai2
StareConstrucție nouă
Metri patrati120
Metri pătrați (total)335
Numar Etaje1
ZonaORAS PANTELIMON

Alte caracteristici

  • Incalzire
  • Terasă
  • Parcare
  • Nou
  • De catre proprietar