Case - Apartamente de vanzare - Duplex la cheie, Balotesti/str. Ion Lahovari 906

Adauga la favorite
Publicat pe 30/12/2021
Publicat de Cremenita
Vizualizate de 134 persoane
#13449
120000 Euro €

Descrierea anuntului

Duplex la cheie, 3 camere, bucatarie inchisa, 2 grupuri sanitare, nou construit, regim de inaltime parter, fundatii continue de beton, cu elevatii din beton armat, suprastructura cu stalpi si grinzi din beton armat, planseu cu placa si grinzi din beton armat pe parter, acoperis tip sarpanta de lemn.
Imobilul are o suprafata utila de 120 mp.utili, cu curte amenajata cu terasa si spatiu verde, pe un teren de generos de 600mp.
Imobilul beneficiaza de toate utilitatile, curent, gaze, alimentarea cu apa si canalizare de la utilitatile comunei si put, incalzirea se face prin centrala termica si calorifere.
Finisajele de calitate superioara, geamuri termopan cu tocarie PVC, gresie, parchet, faianata si obiecte sanitare de calitate superioara. Baile sunt complect mobilate si utilate. Imobilul se remarca atat prin pozitionare, aspect exterior, comfort sporit si calitatea deosebita a finisajelor.
Imobilul se afla In Balotesti, Sat Dumbraveni, pe str. Ion Lahovari nr.906, aproape de padure , cu accces facil la soseaua principal asfaltata la o distanta de 20min. de Pipera. Pentru vizionari va rog sa ne contactati telephonic in prealabil. Pt. detalii sunati la nr. tel.0730166666.

Locație

Tara
Romania
Judet
Ilfov
Oras
Balotesti

Detalii

TipDe vânzare
Tipul de proprietateProprietar
Num. camere3
Num. bai2
StareConstrucție nouă
Metri patrati120
Metri pătrați (total)480
Numar Etaje0
ZonaBalotesti/Ion Lahovari

Alte caracteristici

  • Incalzire
  • Terasă
  • Nou
  • De catre proprietar