Case - Apartamente de vanzare - Etaj 3! Apartament cu 2 camere Gheorghe Petrascu, Bucuresti!

Adauga la favorite
Publicat pe 26/11/2021
Publicat de Nicoleta Iosif
Vizualizate de 126 persoane
#12183
75000 Euro €

Descrierea anuntului

Daca iti doresti sa locuiesti intr-un apartament complet renovat, luminos si aflat intr-o zona foarte cautata din Bucuresti, unde rar se gasesc locuinte de vanzare, atunci vin cu o propunere!

Apartamentul prezentat spre vanzare este pozitionat pe strada Gheorghe Petrascu, vis-à-vis de Biserica de lemn, situat la etajul 3, semidecomandat, confort 1, cu suprafata utila de 50 mp, intr-un bloc de P+8, pe o scara cu vecini civilizati, construit in anul 1970 si reabilitat in anul 2020, cu iesire direct in parcul Gheorghe Petrascu. In imediata apropiere se afla Parcul Alexandru Ioan Cuza, Lacul Titan, Parcul National, Arena Nationala, Bazinul de inot Lia Manoliu, Baza sportiva Voinicel, Federatia Romana de Baschet, Patinoarul Mihai Flamaropol, Teatrul Metropolis – sala Gloria si ParkLake. De asemenea are acces catre scoli si gradinite, institutii publice, spatii cu loc de joaca pentru copii, farmacii, spitale, terase, langa doua Mega Image Non-stop, statia de metrou la doar 12 minute de mers pe jos, mijloace de transport in comun si o piata.

Apartamentul prezentat dispune de finisaje moderne la interior, bune calitativ, a fost complet renovat, printre imbunatatirile aduse regasim:

· tamplarie din aluminiu cu geam termopan low-e.

· usa metalica la intrare

· pardoseala este compusa din parchet de lemn masiv din stejar si gresie

· dormitor mobilat(Mobexpert), luminat natural

· sufragerie OPEN-SPACE, luminata natural pe toata perioada zilei

· bucatarie OPEN-SPACE, complet echipata şi utilata

· electrocasnice marca Ariston in bucatarie

· debarale cu tamplarie din aluminiu si mahon cu usi glisante

· instalatie electrica din cupru

· Bloc + scara + subsol, toate reabilitate 2020

·. priveliste / panorama deosebita

· interfon

Prin amenajarea spatiului s-a creat un camin cat mai vast, mai primitor si mai incapator, inclusiv compartimentarea functiunilor intre balconul modificat, zona de living si bucatarie, astfel putandu-se amenaja si un spatiu de lucru. Balconul figureaza ca prelungire a zonei de living si bucatarie, dandu-i astfel functiunii posibilitatea de a se extinde, modificari care totodata au dus si la obtinerea unei locuite generoase in care te poti simti 'Acasa'. Fara a avea nevoie de numeroase decoratiuni pentru a-si profila personalitatea, apartamentul ilustreaza un discurs inedit in simplitatea de bun gust a finisajelor si a cromaticii ce se imbina cu farmecul radios al ambientului.

Mentiune: Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat, acestea fiind executate pe comanda, avand disponibil si un loc de parcare situat chiar in zona balconului, pozitie ce asigura buna vizibilitate asupra autoturismului.

Nota: Datorita zonei foarte linistita si foarte cautate in care este pozitionat apartamentul la distanta mica fata de centrul orasului si a investitiilor bune calitativ care se regasesc, cat si pozitionarea sa intr-o zona cu acces catre institutii de invatamant, zone comerciale, parcuri si alte puncte de interes, sunt principalele motive pentru care recomand spre achizitie.

Pretul de achizitie al apartamentului este de 75.000 euro, pret fix.

Pentru mai multe detalii si pentru a programa o vizionare va rugam sa apelati la numerele de telefon: 0771.71.60.68 / 0769.219.629

Locație

Tara
Romania
Judet
Bucuresti
Oras
Bucuresti

Detalii

TipDe vânzare
Tipul de proprietateProprietar
Num. camere2
Num. bai1
StareRenovata
Metri patrati52
Metri pătrați (total)52
Numar Etaje3
ZonaCâmpia Libertății

Alte caracteristici

  • Incalzire
  • Lift
  • Parcare
  • Mobilat
  • De catre proprietar