Case - Apartamente de vanzare - Garsoniera 50mp, acte gata, Dealul Alunis - Grand Arena

Adauga la favorite
Publicat pe 20/07/2021
Publicat de Razvan Ivan
Vizualizate de 8 persoane

Descrierea anuntului

Detalii imobil:
Garsoniera pe care o prezentam are o compartimentare inteligenta, cu camere mari si luminoase, este disponibil la etajul 7, intr-un imobil nou din proiectul imobiliar Family Residence Brancoveanu.

Noua locuinta este proiectata sa ofere maximul de functionalitate si confort, este amplasata excelent in cadrul imobilului, beneficiaza de lumina naturala, vedere catre numeroasele zone verzi din cadrul ansamblului si nu in ultimul rand aceasta se preda finisata la “cheie” si este dotata cu materiale si echipamente de ultima generatie.

Localizare si vecinatati: Noul proiect Family Residence Brancoveanu este amplasat in Sectorul 4, pe strada
Drumul Dealul Alunis.
Ansamblul este situat in proximitatea Bulevardului Constantin Brancoveanu si este compus din 4 imobile cu regim mixt de inaltime, P+6 E+7E Retras+ 8E Retras, care vor genera peste 280 de unitati locative insotite de numeroase spatii verzi, locuri de parcare destinate rezidentilor. Proiectul beneficiaza de acces rapid catre

Bulevardul Metalurgiei si Bulevardul Constantin Brancoveanu, dar si catre multiple centre comerciale din zona: Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Selgros, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall, dar si catre institutii de invatamant si spitalicesti.

Mijloace de transport in comun: STB 241, 141, 220, N 105 si statia de metrou Constantin Brancoveanu sau Aparatorii Patriei.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Garsoniera are o suprafata utila de 45.15 mp, este compus din: hol, camera de zi, bucatarie, baie, si un balcon 4,5 mp. Atent finisata, locuinta este dotata cu: tamplarie PVC Rehau cu geam termopan, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, calorifere de otel, centrala temica Imergas de 24 kW,prize si intrerupatoare, interfon si usa de intrare metalica cu multiple sisteme antiefractie. Imobilul din care face parte apartamentul are structura de rezistenta realizata din beton armat si caramida Porotherm de 25 cm, compartimentat cu caramida de 11.5 cm si izolat termic cu polistiren exapandat de 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa.

Pret si modalitati de plata:

Pret de lista : 48.700 Euro !

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5%.

Pentru vizionari gratuite sunati la 0722.969.283 Razvan Ivan

Locație

Tara
Romania
Judet
Bucuresti
Oras
Bucuresti

Detalii

TipDe vânzare
Tipul de proprietateProprietar
Num. camere1
Num. bai1
StareConstrucție nouă
Metri patrati45
Metri pătrați (total)50
Numar Etaje8
ZonaMetalurgiei - Grand Arena

Alte caracteristici

  • Lift
  • Terasă
  • Parcare
  • Nou
  • De catre proprietar