Case - Apartamente de vanzare - Garsoniera metrou la scara Costin Georgian et 2 dec mobilata 9 min IOR

Adauga la favorite
Publicat pe 24/11/2021
Publicat de Marian
Vizualizate de 54 persoane
#29090
49900 Euro €

Descrierea anuntului

Proprietar vand garsoniera in sector 3 Bucuresti, zona Titan, pe str. Lucretiu Patrascanu, exact langa gura de metrou Costin Georgian. In bloc de garsoniere G1 la etajul 2 din 9, pe spate, unde e liniste si se aude ciripitul pasarilor. Se vad pomii verzi si locurile de parcare la liber(cele din jurul centralei termice) si nu-i niciun bloc langa (cum sunt in alte locuri, cu bloc langa bloc), de aici se vede cerul.
Garsoniera a fost renovata si are schimbata instalatia sanitara care e acum pe cupru, are termopane, gresie, faianta, parchet, usa la intrare noua. Se vinde cu aer conditionat, frigider, aragaz, hota, boiler si mobila facuta la comanda. Se vinde cu tot ce se vede in poze, mai putin calculatoarele, chitarele si masina de spalat.
Garsoniera e libera si are impozitul platit pe tot anul, fara datorii la intretinere si fara probleme cu actele, eu fiind singur proprietar de cand am cumparat-o acum 10 ani.
E mare, decomandata, cu balcon de 4m patrati.
Etajul 2 este perfect! iar gasoriera nu este pe colt, astfel, e foarte calduroasa si are si calorifer mare de 1.8m pe balcon cu tevi de cupru, iar blocul e anvelopat.
Metroul e cum iesiti din scara, puteti ajunge imediat la el (cum se vede in poze)
Doar 9 min. de mers pe jos pana in parcul IOR, vreo 5 de parcul Morarilor. Pe aceeasi strada e Liceul Nichita Stanescu, in apropiere e si Facultatea de pompieri, scoli, graditine. Vreo 3 minute de Mega Image deschis non stop, Lidl fata in fata cu Mega iar langa bloc, e Oval Market, non stop. 9 minute de IOR unde e Park Lake sau vreo 10 de Mega Mall. Piata cea mai apropiata e Minis dar, si Delfinului e aproape.
Spital la vreo 5 minute: Spitalul judetean Ilfov iar Policlinica Titan e la vreo 20 minute de mers pe jos. In bloc e si un cabinet stomatologic. Cu masina nu faceti mult pana la IKEA, Jumbo, Dechatlon. Tot aproape e si Arena Nationala si parcul National.
Zona e cu verdeata multa, nu stau blocurile unul langa altul. In spatele blocului sunt si case construite.
Blocul e doar cu garsoniere, toate la fel, toate de 33 metrii patrati si e un bloc foarte stabil fiindca fiecare garsoniera are stalpi de sustinere. Blocul are apa, gaze, lift.
De vizionat, se poate in timpul saptamanii, de luni pana joi, la orice ora, in weekend nu.

Locație

Tara
Romania
Judet
Bucuresti
Oras
Bucuresti

Detalii

TipDe vânzare
Tipul de proprietateProprietar
Num. camere1
Num. bai1
StareRenovata
Metri patrati33
Metri pătrați (total)33
Numar Etaje2
ZonaTitan

Alte caracteristici

  • Incalzire
  • Aer conditionat
  • Lift
  • Mobilat
  • De catre proprietar