Case - Apartamente de vanzare - Garsoniera Uverturii-Rosu, STB 2 min, Credit ipotecar.

Adauga la favorite
Publicat pe 10/10/2021
Publicat de Preda Diana
Vizualizate de 77 persoane
#3074
37000 Euro €

Descrierea anuntului

Situat intr-o zona in continua dezvoltare dar in acelasi timp linistita, Luxury Residence reprezinta o optiune foarte buna din punct de vedere al materialelor de calitate si finisajelor perfecte , respectand standarde inalte si dotari moderne. Ofera acces imediat la marile bulevarde ale orasului si acces facil la toate mijloacele de transport in comun (RATB, 406, metrou la 15-20 minute pietonal )Cartierul dispune de: Centru Medical,farmacie, sala fitness, restaurant, scoli, saloane de infrumusetare, gradinita, hypermarket-uri ( mega image,lidl,kaufland; ).Blocul de 3 etaje are LIFT pana la ultimul etaj! O curte plina de verdeata!Constructie 2018, termen de executie finala Decembrie 2018.


Blocul de 3 etaje are LIFT pana la ultimul etaj! O curte plina de verdeata!

Constructie solida, beton, caramida, fier. Situat pe strada Viitorului NR 15M : o strada privata urmand sa fie inchisa cu bariera,linistita ,trafic 0 ,curte ideala pentru ati lasa copilul la joaca fara a avea grija traficului! Blocul este inconjurat de case!Garsoniera prezentata are 41 mpu, un hol spatios cu deschidere in living, bucatarie,dormitor si baie! Toate sunt foarte bine compartimentate !

Iesirea in balconul(Terasa) de 6 mpu se face din Living!Finisajele sunt la alegere: gresie,faianta,parchet! Apartamentul mai vine la pachet si cu sanitarele din baie,calorifere,centrala Ariston,

BOXA DE 10 MPU INCLUSA IN PRET!Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati la 0723774812.

Tva 5% inclus in pret!Se accepta credit, ipotecar, prima casa!

Locație

Tara
Romania
Judet
Ilfov
Oras
Chiajna

Detalii

TipDe vânzare
Tipul de proprietateProprietar
Num. camere1
Num. bai1
StareConstrucție nouă
Metri patrati41
Metri pătrați (total)0
Numar Etaje3
ZonaRosu

Alte caracteristici

  • Incalzire
  • Lift
  • Parcare
  • Nou