Case - Apartamente de vanzare - Garsoniera Uverturii-Rosu, STB 2 min, Credit ipotecar.

Adauga la favorite
Publicat pe 15/10/2020
Publicat de Preda Diana
Vizualizate de 17 persoane
#3074
37000 Euro €

Descrierea anuntului

Situat intr-o zona in continua dezvoltare dar in acelasi timp linistita, Luxury Residence reprezinta o optiune foarte buna din punct de vedere al materialelor de calitate si finisajelor perfecte , respectand standarde inalte si dotari moderne. Ofera acces imediat la marile bulevarde ale orasului si acces facil la toate mijloacele de transport in comun (RATB, 406, metrou la 15-20 minute pietonal )Cartierul dispune de: Centru Medical,farmacie, sala fitness, restaurant, scoli, saloane de infrumusetare, gradinita, hypermarket-uri ( mega image,lidl,kaufland; ).Blocul de 3 etaje are LIFT pana la ultimul etaj! O curte plina de verdeata!Constructie 2018, termen de executie finala Decembrie 2018.


Blocul de 3 etaje are LIFT pana la ultimul etaj! O curte plina de verdeata!

Constructie solida, beton, caramida, fier. Situat pe strada Viitorului NR 15M : o strada privata urmand sa fie inchisa cu bariera,linistita ,trafic 0 ,curte ideala pentru ati lasa copilul la joaca fara a avea grija traficului! Blocul este inconjurat de case!Garsoniera prezentata are 41 mpu, un hol spatios cu deschidere in living, bucatarie,dormitor si baie! Toate sunt foarte bine compartimentate !

Iesirea in balconul(Terasa) de 6 mpu se face din Living!Finisajele sunt la alegere: gresie,faianta,parchet! Apartamentul mai vine la pachet si cu sanitarele din baie,calorifere,centrala Ariston,

BOXA DE 10 MPU INCLUSA IN PRET!Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati la 0723774812.

Tva 5% inclus in pret!Se accepta credit, ipotecar, prima casa!

Locație

Tara
Romania
Judet
Ilfov
Oras
Chiajna
Adresa
Strada Viitorului 15 M

Detalii

TipDe vânzare
Tipul de proprietateProprietar
Num. camere1
Num. bai1
StareConstrucție nouă
Metri patrati41
Metri pătrați (total)0
Numar Etaje3
ZonaRosu

Alte caracteristici

  • Incalzire
  • Lift
  • Parcare
  • Nou