Case - Apartamente de vanzare - Garsoniera zona tractorul

Adauga la favorite
Publicat pe 01/01/2022
Publicat de Safta Evelina
Vizualizate de 27 persoane
#33468
40 Euro €

Descrierea anuntului


Garsoniera zona Tractorul - imagine 1 Garsoniera zona Tractorul - imagine 2 Garsoniera zona Tractorul - imagine 3 Garsoniera zona Tractorul - imagine 4
Specificatii
Suprafata utila40.62Numar camere1Numar bai1EtajParterCompartimentareSemidecomandatConfort1IncalzireCentrala proprieNumar niveluri2+MNumar bucatarii1Numar balcoane1DestinatieRezidentialUtilitati generaleApa,Canalizare,CATV,Curent,Gaz,TelefonSistem incalzireCalorifere,Centrala proprieAcces internetCabluRulouri/ObloanePVCUsa intrareMetalPodeleGresie,ParchetUsi interiorLemnPeretiFaianta,Vopsea lavabilaBucatariePartial mobilata,Partial utilataMobilatNemobilatDotari imobilAcoperis,Gradina,LiftServicii imobilAdministrareDescriere ImobiliareGarsoniera este situata la parterul blocului , zona Tractorul-Brasov.
Intr-o zona noua a Brasovului, foarte aproape de Mall Coresi, dezvoltam un ansamblu rezidential cu 2 blocuri, avand 220 de apartamente . Primul bloc este finalizat si locuit iar , al doilea bloc, in care se gaseste acesta garsoniera. Situat pe strada Nicolae Labis nr 52, construit pe o suprafata de aproximativ 10.000 mp si un regim de inaltime de P+2 E + M si sunt realizate arhitectural cat sa permita acelasi grad de lumina in toate apartamentele , ansamblul va beneficia de spatii verzi si alei pavate . Foarte aproape de statia de autobuz - 10 minute de mers pe jos. Garsoniera are o suprafata de 40.62 mp utili , compartimentat in hol, bucatarie open-space , baie, balcon de 3.3mp , situat pe partea de Vest a blocului .

Fundatia este din grinzi de beton armat de calitate superioara .
* Structura de rezistenta : stalpi si cadre de beton armat
* Termoizolatie : termosistem izolant cu polistiren 10 cm EPS 80
* Zidarie perimetrala din caramida POROTHERM 30 cm, inclusiv cele interioara unde se foloseste caramida de 25 cm si 11,5 cm
* instalatie sanitara
* instalatie electrica cu tubulatura protectoare
* lift
In pretul apartamentului sunt incluse :
* usa metalica la intrare
* usi de interior
* parchet laminat
* baie complet utilata
* centrala termica pe gaz si calorifere
* geamuri termopan SALAMANDER 7 camere, 3 foi de sticla care asigura o bariera termica excelenta la actiunea factorilor de mediu .
Toate acestea fiind alese din magazinele de specialitate de catre cumparator in limita unui buget alocat .
MODALITATI DE PLATA:
- Cash
- Rate la Dezvoltator ( cu un avans 5000 euro la semnare , 5000 euro la mutare , rate de 750 euro , perioada maxima 7 ani)

Locație

Tara
Romania
Judet
Brasov
Oras
Brasov

Detalii

TipDe vânzare
Tipul de proprietateProprietar
Num. camere1
Num. bai1
StareConstrucție nouă
Metri patrati41
Metri pătrați (total)0
Numar Etaje2
ZonaTractorul

Alte caracteristici

  • Incalzire
  • Lift
  • Terasă
  • Nou