Case - Apartamente de vanzare - Pensiunea Marinarul, Gârda de Sus, Munții Apuseni

Adauga la favorite
Publicat pe 11/05/2022
Publicat de Ioa Burcuță
Vizualizate de 35 persoane
#38423
235000 Euro €

Descrierea anuntului

Vând ambele proprietăți, DOAR împreună.
O casă pensiune familială, la curte de 953 mp (440 mp curte și clădire și 513 mp fâneață), din care ocupați 140mp parter din bca (hall, kitchinetă, living, baie completă, terasă deschisă, bucătărie și centrală termică pe lemne), etaj din grinzi de lemn tencuite (hall, baie completă, 3 camere, două terase parțial închise) și mansardă din lemn izolat (două halluri, baie completă, grup sanitar, 3 camere).
O casă în aceeași curte de 625 mp (230 mp curte și clădire și 395 mp fâneață), din care ocupați 108 mp , parter construcție de lemn izolat și bca, două halluri mari, baie completă, dormitor, centrală termică pe lemne, bucătărie, cămară, etaj cu 2 camere decomandate, cu intrare separată, hall, din lemn izolat, dressing.
Anexele existente sunt : o magazie pentru lemne, un atelier, un foișor cu barbecue. Toate acestea sunt din lemn. Mai există 2 leagăne din lemn, o căruță moțească ornamentală, o sobă exterioară, un cuptor pentru pâine.
Ambele case beneficiază de sistem de alimentare cu apă potabilă, de la izvor situat în zona înaltă, pe muntele de vis-a-vis, izvor utilizat doar cu un vecin care are casa pe celălalt mal al pârâului.Mai există 2 cișmele în curte, care pot fi suspendate pe timpul iernii. Alimentarea cu apă în caz de secetă excesivă, se poate asigura prin pompă hidrofor, din pârâul menționat, însă doar pentru uz sanitar. Deși nu a fost niciodată cazul în ultimii 20 de ani. Pompa hidrofor poate alimenta cu apă ambele case.
Fiecare casă dispune de sistem de încălzire centralizat, cu centrale proprii pe lemne. Există posibilitatea realizării unei intercepții între cele două case, în scopul asigurării conservării pe timp de iarnă a unei dintre ele.
Curtea comună este pe loc drept, are amenajări de apă curentă potabilă și canalizare la fosă septică. Apa pluvială este deversată prin sistem de canalizare în pârâul de peste drum.
Clădirile sunt situate pe drumul asfaltat spre ghețarul Scărișoara, la circa 1.7 km din centrul comunei Gârda de Sus.Imediat peste drum, dispune de o minigrădină, pe malul pârâului Gârda Seacă, cu loc de odihnă și relaxare.Există pomi fructiferi (corcoduși, meri, nuc, alun de cultură) pe rod, zmeură, și 3 grădini miniaturale pentru zarzavaturi.
Este asigurată telefonia fixă, internetul, wifi și cablu tv prin digi.
Casele se vând cu mobilierul și dotările existente.

Pentru alte amănunte și informații suplimentare, rog contactați-ne la : 0358 402727, 0763 792977, jb.ioaneill@gmail.com

Locație

Tara
Romania
Judet
Alba
Oras
Garda de Sus

Detalii

TipDe vânzare
Tipul de proprietateProprietar
Num. camere9
Num. bai4
StareConditie buna
Metri patrati247
Metri pătrați (total)1578
Numar Etaje2
Număr etaj0

Alte caracteristici

  • Incalzire
  • Terasă
  • Parcare
  • Mobilat