Case - Apartamente de vanzare - Proprietate deosebita Dobilii de Jos, 20 km de Brasov comision 0%

Adauga la favorite
Publicat pe 05/03/2021
Publicat de Dana D
Vizualizate de 46 persoane
#18338
89900 Euro €

Descrierea anuntului

Distinct Home, va invita sa descoperiti charmul acestei proprietati, situata in localitea Dobolii de Jos, la doar 22 km de Brasov si 10 km de Sfantu Gheorghe.
Inca de la strada, proprietatea atrage atentia prin deschiderea generoasa si peisagistica locului, facand nota distinsa in mijlocul satului bine intretinut de oameni gospodari.
Prafuita de trecerea timpului, casa cu obloane rosii, ofera viitorului proprietar posibilitatea de a se bucura de liniste si privelistea plina de vegetatie a curtii.
Brazii impunatori, nucul din fata casei si pomii fructiferi, vin sa completeze povestea acestei case boieresti construite in 1900 pe o suprafata generoasa de teren, de 4320 de mp.
Curtea ne incanta privirea si cu un teren de tenis cu gazon artificial, iluminat si ne invita totodata la a ne dezmorti simturile si muschii, printr-un joc elegant si tehnic.
Desfasurata pe o suprafata de 146 mp utili, casa este compusa din 5 camere, bucatarie, baie si o debara, pe o structura semidecomandata, cu doua intrari din exterior. Livingul casei adaposteste un semineu impunator, ce ne aminteste de hanurile de altadata, prin dimensiunea impozanta si bucuria timpuui petrecut in familie sau cu prietenii la gura focului, in zillele racoroase de iarna.
Casa necesita renovari (nemaifiind locuita de ceva timp), insa zidurile grose din caramida, ne reamintesc de maniera solida si resposabila cu care stramosii nostri construiau casele in trecut.
Acoperisul a fost renovat integral in 1995, iar inaltimea podului permite mansardarea si suplimentarea suprafetei utile. Parte din tamplarie a fost schimbata, restul putand fi reconditionata de catre iubitorii de lemn.
Incalzirea se face cu centrala electrica si panouri radiante, precum si cu sobe de teracota, neexistand gaz in localitate. Apa este de la reteaua publica, putand fi colectata si de la fantana din curte. Canalizare prin fosa septica.
Proprietatea beneficiaza si de doua beciuri de 78 mp insumati, unul tip crama ce incanta privirea prin boltile frumos arcuite din caramida, precum si de o anexa de 23 de mp.
Va invit sa va lasati inspirati de acesta proprietate, si sa rescrieti un nou capitol al acestei distincte povesti, care poate deveni noul dumneavoastra acasa !
Comision 0%.

Locație

Tara
Romania
Judet
Covasna
Oras
Dobolii de Jos

Detalii

TipDe vânzare
Tipul de proprietateAgentie
Num. camere5
Num. bai1
StareConstrucție nouă
Metri patrati146
Metri pătrați (total)0
Numar Etaje0
Număr etaj0

Alte caracteristici

  • Incalzire