Case - Apartamente de vanzare - Vând apartament, 3 camere duplex ( scara interioară et. 2+3 ),

Adauga la favorite
Publicat pe 12/01/2021
Publicat de IONESCU TOMA
Vizualizate de 85 persoane
#1803
75000 Euro €

Descrierea anuntului

Vând apartament, 3camere duplex(scara interioară et.2+3), 2bai, 2balcoane, in vila, in Otopeni, zona Primarie. 75 000 €. Tel. 0721.024.170 e-mail ionescu.toma@gmail.com
Structura de beton armat (calculată pentru gradul 9 de seismicitate) cu pereţi de caramidă (căptuşiţi la interior cu rigips şi la exterior cu polistiren de 10 cm), astfel că s-a ajuns la o grosime a pereţilor exteriori de circa 40 cm, ceia ce conferă o înaltă izolaţie termică atât iarna cât şi vara. Acoperişul din tablă lindab bine izolat termic cu 3 staturi de vată minerală. Incălzirea este asigurată de centrala proprie. Curtea privată este un complex de 3 vile şi asigură locuri de parcare private. Apartamentul este situat in corpul C şi are un acces (scara) comun pentru 4 propietari. Anul construcţiei este 2009.
Imobilul are in apropiere zona de agrement: un parc cu un mic lac, un complex sportiv cu bazin de înot, săli de fitnes, teren de fotbal acoperit. Imobilul este la 2 paşi de primarie, zona centrală, cu şcoala, piaţa, centru cultural, aproape de DN1 cu bezinăria Lukoil. Prin grija primăriei s-a asigurat Wi-Fi gratuit în tot oraşul.

Locație

Tara
Romania
Judet
Bucuresti
Oras
Bucuresti

Detalii

TipDe vânzare
Tipul de proprietateProprietar
Num. camere3
Num. bai2
StareConstrucție nouă
Metri patrati65
Metri pătrați (total)80
Numar Etaje3
ZonaOTOPENI

Alte caracteristici

  • Incalzire
  • Terasă
  • Parcare
  • Mobilat
  • De catre proprietar