Case - Apartamente de vanzare - Vand apartament cu 2 camere mobilat si utilat modern

Adauga la favorite
Publicat pe 11/06/2021
Publicat de Laura
Vizualizate de 51 persoane
#569
85000 Euro €

Descrierea anuntului

Oferim spre vânzare un apartament cu 2 camere situat in zona Farmec, o zona centrală a orasului care satisface pretentiile oricarui locuitor.
În privința confortului termic, imobilul este construit din caramida, apartamentul dispunand de centrala termica si geamuri termopan.
Apartamentul este situat la etajul 1 din 3 intr-un imobil construit in anul 2017, oferind ambianța ideală a unei locuințe primitoare și luminoase cu o suprafață utilă de 45 mp. Acesta este constituit din living+bucatarie, dormitor, dressing, baie si balcon.
În susținerea intereselor dumneavoastră apartamentul este ultrafinisat si se vinde mobilat si utilat intr-o maniera unica si moderna care imbina atat functionalitatea cat si calitatea. Ca si dotari speciale, apartamentul dispune de rulouri exterioare electrice cu telecomanda.
Poziționarea favorabilă, într-o zona centrală, este susținută de accesul facil spre punctele de interes ale orașului. Astfel, în imediata apropiere sunt bănci, restaurante, spații comerciale, supermarketuri, farmacii etc.. Stația mijloacelor de transport în comun se află in imediata apropiere.

Locație

Tara
Romania
Judet
Cluj
Oras
Cluj-Napoca

Detalii

TipDe vânzare
Tipul de proprietateProprietar
Num. camere2
Num. bai1
StareConstrucție nouă
Metri patrati45
Metri pătrați (total)54
Numar Etaje1
Număr etaj3

Alte caracteristici

  • Incalzire
  • Mobilat
  • Nou