Case - Apartamente de vanzare - Vand vila premium in Pipera

Adauga la favorite
Publicat pe 16/09/2020
Publicat de Ecaterina
Vizualizate de 5 persoane
#5974
649000 Euro €

Descrierea anuntului

Resedinta rezidentiala este situata pe Sos. Pipera, in apropierea Scolii Americane.
Imobilul este compus din subsol, parter si 2 etaje si este complet mobilat ( lux ) in stil englezesc.
Subsolul, cu o suprafata utila de 180 mp are garaj pentru 3 masini, 1 camera tehnica (centrale termice, hidrofor, pompe, etc.), 1 crama,1 sala de gimnastica, 1 camera depozitare, 1 camera panica ( sistem CCTV-security) si 1 baie.
Parterul , cu o suprafata utila de 180 mp, are 1 bucatarie deschisa, 1 living, 1 dinning, 1 spatiu de socializare, 1 baie, 1 terasa deschisa si 1 terasa acoperita, ambele cu vedere spre gradina din spatele casei. Parterul este dotat cu sistem audio-video, home cinema, retea Tv circuit inchis, telefonie fixa, cablu TV, plasme, retea de internet wireless si cablu.
Etajul 1, cu o suprafata utila de 170 mp, are 2 dormitoare mari si 1 dormitor tineret complet mobilate , 2 bai si 2 terase.
Etajul 2, cu o suprafata utila de 170 mp, are 1 apartament de protocol cu living, 2 dormitoare, 1 uscatorie, 1 sala de billiard si 1 baie.Curtea din fata casei, cu o suprafata de 400 mp are o gradina, un spatiu de parcare pentru 4 masini, mini teren de baschet.Portile de acces sunt automate, folosindu-se un sistem cu telecomanda.Zona din spatele imobilului este acoperita de o gradina in stil englezesc cu o vegetatie luxurianta, un helesteu decorativ, o fantana arteziana.Intreaga suprafata a terenului ( 1250 mp ) este inconjurata de un gard din beton cu o inaltime de 2,5m.
Securitatea este asigurata de 8 camere de supraveghere .Vecinatatile sunt bune, iar accesul este rapid spre zonele importante: 10 minute catre Mall Baneasa, DN1, 5 minute catre Soseaua de Centura, partea de nord a capitalei.

Locație

Tara
Romania
Judet
Bucuresti
Oras
Bucuresti
Adresa
Pipera

Detalii

TipDe vânzare
Tipul de proprietateProprietar
Num. camere9
Num. bai4
StareConditie buna
Metri patrati700
Metri pătrați (total)0
Numar Etaje2
ZonaPipera

Alte caracteristici

  • Incalzire
  • Aer conditionat
  • Terasă
  • Parcare
  • Mobilat
  • De catre proprietar